Nyirokmasszázzsal regenerálódik az NB I egyik legjobb ballábas játékosa

2020.10.21.
Comments off
13 Views

Akik rendszeresen mozognak, vagy sportolnak, elengedhetetlen számukra a bemelegítés mellett az optimális regeneráció is, melyet a megfelelő pihenő napok beillesztése, illetve az egészséges táplálkozásra való odafigyelés mellett lehet “felturbózni” és hatékonyabbá tenni akár egy nyirokmasszázs készülék segítségével is.

Tonci Kukoc, a Kisvárda FC játékosa is minden edzés és mérkőzés után alkalmazza ezt a fajta terápiát is, hogy az izomzata és a szervezete megkapja az optimális “felfrissülést”, regenerációt, így növelve az esélyét annak, hogy sikeresen elkerüli az esetleges sérüléseket.

Csináld úgy, mint a “nagyok”🙂Számtalan posztunkban olvashattatok már a regeneráció és a prevenció (megelőzés)…

Közzétette: Endo Plus Service – 2020. október 21., szerda

A nyirokmasszázs készülék magyarországi forgalmazója az Endo Plus Service Kft., amely itthon piacvezető az orvosi műszerek, kórházi anyagok és eszközök forgalmazásában, és hosszú évek óta szerves része a hazai sportnak. A cég több csapatot segít, ráadásul most már a sportolók számára is elérhetőek a készülékeik, azaz aki akarja, saját maga is tehet a mielőbbi felépüléséért, illetve a sérülés megelőzése érdekében is. Terápiás készülékek széles választékban a terapiashop.hu oldalon kaphatók. (támogatott tartalom)

Eredeti cikk

Comments are closed.