Magyar–izlandi: október 30-án indul a jegyértékesítés

2020.10.21.
Comments off
7 Views

A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint október 30-án 10 órától indul a jegyértékesítés a magyar válogatott soron következő három hazai mérkőzésére. Az MLSZ beszámolója szerint első körben a Szurkolói Klub tagjai válthatják meg az Izland elleni Európa-bajnoki pótselejtezőre, valamint a Szerbia és a Törökország elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre szóló kombinált belépőjüket.

Október 30-án indul a jegyértékesítés a válogatott soron következő három hazai mérkőzésére (Fotó: Szabó Miklós)

Hirdetés

Mint ismert, a magyar válogatott november 12-én Eb-pótselejtezőt játszik Izlanddal, majd 15-én Szerbiát, 18-án pedig Törökországot fogadja a Nemzetek Ligájában. Mind a három mérkőzést 20.45 órás kezdéssel rendezik meg a Puskás Arénában.

Mint ismert, az UEFA döntésének értelmében – a járványügyi szabályozásokat betartva – a stadionok lelátói kapacitásának legfeljebb 30 százalékát foglalhatják el a nézők. Ez a Puskás Aréna esetében nagyjából 20 ezer jegyet jelent.

Az MLSZ tájékoztatása szerint első körben, október 30-án 10 órától a Szurkolói Klub tagjainak lesz lehetőségük kombinált jegyet vásárolni a három összecsapásra, ráadásul a klubtagok 20 százalékos kedvezményt is kapnak a belépők árából. Amennyiben három nap alatt nem fogynak el a belépők, november 2-án 10 órakor megnyílik a lehetőség a vásárlásra azok számára is, akik nem tagjai a Szurkolói Klubnak.

Abban az esetben, ha a három mérkőzésre szóló kombinált jegyek értékesítését követőn maradnak értékesíthető belépők, a meccsekre egyenként is elindul a jegyértékesítés, és itt is elsőbbséget élveznek a klubtagok. November 4-től az Szurkolói Klub tagjai vásárolhatnak belépőket a Magyarország–Izland mérkőzésre, majd november 6-tól az klubtagsággal nem rendelkezők vehetik meg jegyüket az Eb-pótselejtezőre. A két Nemzetek Ligája összecsapásra az SZK-tagok november 9-től, mindenki más november 11-től válthatják meg az esetlegesen fennmaradó belépőket – írja az mlsz.hu.

A közlemény hozzáteszi: mindhárom mérkőzésre kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu felületen keresztül lehet jegyeket vásárolni, helyszíni és jegyirodai értékesítés sem lesz. A jegyek névre szólnak, és a jegyek megvásárlóinak teljes mértékben be kell tartaniuk az akkor érvényes járványügyi előírásokat. Egy személy egy tranzakció során legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

A MAGYAR VÁLOGATOTT ŐSZI PROGRAMJA

EB-PÓTSELEJTEZŐ (NL-RÁJÁTSZÁS)
A-LIGA

Október 8.

Bulgária–Magyarország 1–3
November 12.
20.45:
Magyarország–Izland (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

NEMZETEK LIGÁJA (2020–2021)
B-LIGA, 3. CSOPORT
Szeptember 3.:
Törökország–Magyarország 0–1
Szeptember 6.: Magyarország–Oroszország 2–3
Október 11.: Szerbia–Magyarország 0–1
Október 14.: Oroszország–Magyarország 0–0
November 15., 20.45: Magyarország–Szerbia (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!
November 18., 20.45:
Magyarország–Törökország (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

A CSOPORT ÁLLÁSA
1. Oroszország 4 2 2 7–4 +3  8
2. MAGYARORSZÁG 4 2 1 1 4–3 +1  7
3. Törökország 4 3 1 3–4 –1  3
4. Szerbia 4 2 2 3–6 –3  2

Eredeti cikk

Comments are closed.