Rebrov: “Megvolt az esélyünk, hogy közelebb kerüljünk a Barcához”; Koeman: “Azt kérdezi, meglepett-e a Fradi?” – értékelések

2020.10.20.
Comments off
23 Views

Ronald Koeman (Barcelona):Azt kérdezi, meglepődtem-e az első percekben a Ferencvároson? Nem! Tudtam, hogy jól futballozó csaparól van szó, amely képes helyzeteket kialakítani, még ha ez rajtunk is múlik persze. Ha nincs 100 százalékos koncentráció és megfelelő ritmus, akkor mindig gondba kerülhetsz. Ez volt az első BL-meccs, ráadásul hazai pályán, itthon pedig nyerni kell és jól is kell futballozni. Láthattuk ma, hogy ha a csapat magas szinten tud futballozni, akkor az nehézzé teszi az ellenfél dolgát, még akkor is, ha emberhátrányban vagyunk. Összességében boldog vagyok, mert győztünk, és most van időnk készülni a Real Madrid elleni meccsre.

A piros lapnál azért kicsit reklamáltam, 3-0-nál azért ez egy viszonylag könnyű meccsnek tűnt már, de tíz emberrel azért nehezebb lett. Túlzó döntés volt ez a játékvezetőtől, ilyen szabálytalanságért lehet jár a 11-es, de elég lett volna a sárga lap is mellé. 

Szergej Rebrov (FTC):Az első percekben, amikor frissek voltunk, akadtak lehetőségeink. Akkor még egységesek voltunk, de nagyon nehéz ez természetesen a Barcelona ellen, különösen idegenben. Amikor még volt erőnk, hogy szűkítsük a területeket, akkor igen jól teljesítettünk. De amikor gólt kaptunk és fáradtunk, már nagyon nehéz volt játszani. A futball mentális játék is,  és a játékosok számára ez volt az első ilyen tapasztalat. Igyekszünk jól felkészülni a következő meccsekre.

Megvolt azért az esélyünk, hogy közelebb kerüljünk a Barcelonához, ott volt például Boli helyzete is. Ha az bemegy, az egy másik mérkőzés.

Nem voltunk azonban eléggé előretolva védekezésben, ezért is változtattam, akkorra már Tokmac és Zubkov is nagyon elfáradt. A friss játékosok segítettek azért. De a Barcelona nagyon magas szinten van. A két, a végén bekapott gól miatt vagyok csalódott. Nehéz itt játszani, de voltak lehetőségeink. (M4 Sport)

BL: MU-siker Párizsban, Orbánék is győztek – eredmények, videók

Eredeti cikk

Comments are closed.