Gulácsi Péter: Újra az egyenes kieséses szakaszba akarunk jutni a BL-ben

2020.10.20.
Comments off
31 Views

Kedd este nem csak a Ferencváros lép pályára a Barcelona vendégeként a Bajnokok Ligájában, hanem Gulácsi Péter is az RB Leipziggal, amely a török Basaksehirt fogadja.

A lipcsei klub a sorozat legutóbbi kiírásában az elődöntőig menetelt, ahol a Paris Saint-Germain állította meg. A párizsi klubbal idén egy csoportba is kerültek Gulácsiék, de a magyar kapus ennek ellenére is bizakodó.

Az elmúlt szezon után nem szabad megrettennünk. Ha a csapatok büdzséjét vesszük és a sztárokat, akkor persze két csapat is előttünk van, de a játékunk minőségét tekintve úgy hiszem, nem vagyunk lemaradva. Jó  esélyünk van továbbjutni a csoportunkból, ha a legjobbunkat nyújtjuk

– mondta Gulácsi az RB Leipzig munkatársának.

🔴⚪ Péter Gulácsi Interview 🗣️

Big interview with Big Pete 🗣️📹With the UEFA Champions League in focus, we spoke to our number one about the challenges ahead ✨💪

Zveřejnil(a) RB Leipzig dne Pondělí 19. října 2020

Az egyesület valóban kisebb büdzsével dolgozik, mint a PSG, vagy a Manchester United, de az előző idényben a Tottenham Hotspurt és az Atlético Madridot is legyőzte hasonló különbségek dacára. A francia sztárcsapatra külön ki is tért Gulácsi, a kapus szerint szeretnék megmutatni, hogy sokkal jobban is tudnak játszani ellenük, mint ahogy a nyári elődöntőben tették.

Gulácsiék kedd este kezdik az idei BL-szereplést 21:00 órakor.

Kiemelt kép: JAN WOITAS / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP

Eredeti cikk

Comments are closed.