Koeman: “A Fradinak minőségi támadói vannak” – a Barca-edző komoly fizikai csatára számít

2020.10.19.
Comments off
22 Views

A holland szakember a mérkőzést megelőző hétfői online sajtótájékoztatóján kiemelte, fontos hét ez az együttes életében, hiszen a legrangosabb európai kupasorozat rajtja mellett a hétvégén a Real Madrid elleni El Clásico következik. Hozzátette, ahhoz, hogy a rangadón sikeresek legyenek, elengedhetetlen, hogy a BL-ben jól rajtoljanak.

– Mindig fontos a győzelem egy vereséget követően, most pedig különösen, hiszen a Bajnokok Ligájában fogunk játszani. Jelenleg a holnapi meccs a legfontosabb. Mások lehet, hogy jobban figyelnek már a hétvégi bajnokinkra, de mi mindig a következő találkozóra koncentrálunk – idézi a sportsfinding.com Koemant.

Az MTI kérdésére a Barca korábbi legendás védője elmondta, egyáltalán nem gondolják, hogy könnyű dolguk lenne a magyar bajnokcsapat ellen, komoly fizikai csatára számít. Hozzátette, senkit sem akar pihenteti a szombati szuperrangadó előtt, hiszen most nem az, hanem a Ferencváros elleni összecsapás a fontos. Ronald Koeman – akinek testvére Erwin, korábban magyar szövetségi kapitány volt, de nem beszéltek a keddi mérkőzésről – megjegyezte, a BL csoportkörében már nincsenek gyenge csapatok, de nekik a saját játékukra kell koncentrálniuk.

– A Ferencvárosnak minőségi játékosai vannak a támadósorban, de kiemelni nem szeretnék senkit.

A Fradi csapatként erős, ám persze, vannak egyénileg is jó játékosai, akik megnehezíthetik a dolgunkat – válaszolt a lndex kérdésére az 57 éves szakember, aki érzi és tudja, hogy nagy a nyomás jelenleg a csapatán. – Mindig van rajtunk nyomás, hiszen mindenki azt várja, hogy minden meccset megnyerjünk. Normális, hogy vannak nehéz pillanatok, de rendkívül optimisták vagyunk a holnapi meccset illetően.

A Barcelona a hétvégén nagy meglepetésre 1-0-ra kikapott a Getafe vendégeként, Koeman szerint egy vereségre a legjobb gyógyír a győzelem, de hazai pályán amúgy is minden körülmények között csakis a győzelem számít elfogadható eredménynek. A tréner kiemelte, a játékosok keményen dolgoznak, jó a hangulat a csapatnál és bízik benne, hogy hogy hamarosan mindenkinek sikerült elsajátítani az új rendszert.

Szergej Rebrov, a Ferencváros vezetőedzője 18.40 órakor tart sajtótájékoztatón a Camp Nou Stadionban.

BL: Megállítja-e Piqué Tokmacot?; Az alakuló Juve ellen akár pontot is szerezhet a Fradi – exkluzív

Eredeti cikk

Comments are closed.