Willi Orbán: Túl a krízisen; Ronald Koeman tudja, keddig javulnia kell a Barcának

2020.10.18.
Comments off
25 Views

Hirdetés

A Lipcsében futballozó Willi Orbán pályafutásának legnehezebb időszaka volt a sérülés miatti tizenegy hónapos kényszerszünet, ám most, hogy a válogatottban és klubjában is visszatért az őt megillető helyre, a védelem közepére, újra derűsebben lát mindent. A védővel Babják Bence beszélgetett.

Előbb a Fradi, aztán a Real. A Szerhij Rebrov irányításával a Kisvárdát legyőző magyar bajnokkal szemben a Barcelona a Getafe elleni vereséggel hangolt a BL-csoportkör első meccsére – Ronald Koeman edző és játékosai is tudják, kedd estig javulniuk kell, ezért a szombati el Clásicóra még nem is gondolnak. Erre erősít rá Ramón Alfonseda, a Barca-öregfiúk főnöke, aki szerint a keddi mérkőzés remek alkalom a mindkét klubot naggyá tevő klasszisok felidézésére. Smahulya Ádám interjúja.

Kiss Norbert a kamionos mezőny ura. Mindkét vasárnapi futamot megnyerte, így a kétszeres Európa-bajnok négyből három győzelemmel zárta a hungaroringi hétvégét. A helyszínről Tóth Anita tudósított.

Megszokott hétfői Népsport-mellékletünk tartalmából. 1960: Arrivederci, Nándi!; 1960: Két kupából is kiestek az újpestiek; 1970: Sikeres pécsi Beatles-párbaj; Göröcs Titi ügyvédje: Simonyi Imre költő.

Eredeti cikk

Comments are closed.