NB I: A felcsúti edző nem tesz különbséget az ellenfelek között, Kövesden színvonalas összecsapásra számítanak – várakozások

2020.09.25.
Comments off
11 Views

NB I, 5. forduló

Puskás Akadémia–Mezőkövesd Zsóry FC (20:00)

Hornyák Zsolt (Puskás A.): – Kétségkívül nehéz volt összeállítani a csapatot az elmúlt időszakban, hiszen a koronavírus miatt egy komplett csapatra való játékos esett ki, így megváltoztak a tervek. Szerencsére a fiatalokból is versenyképes csapatot tudtunk összeállítani, nagyon jó volt a fiúk hozzáállása, és az utolsó mérkőzést kivéve jött az eredmény is. A játék képe alapján Fehérváron is megérdemeltük volna a döntetlent, ami szintén pozitívum, de tudatában vagyunk annak, hogy a Mezőkövesd ellen teljesen más mérkőzés vár ránk. Nem teszek különbséget ellenfél és ellenfél között, a kövesdiek elleni meccs éppúgy fontos számunkra, mintha a Fehérvárral, vagy bárki mással játszanánk. A lényeg, hogy jó futballt mutassunk be és jó eredményt tudjunk elérni. (www.pfla.hu)

Tóth László (Kövesd, szakmai igazgató): – A Mándok elleni magabiztos győzelem sokat segített a felkészülésben, egyértelműen jó hatással volt a játékosok hangulatára. Nagyon fontos volt, hogy a közelmúltban igazolt Boryachuk is pályára lépett és láthattuk őt a csapatban játszani. Jó teljesítményt nyújtott az egész csapat és az ukrán támadónkkal is megvagyunk elégedve. A Puskás Akadémia és csapatunk hasonló játékerőt képviselt a tavalyi évben. Minden mérkőzés kiegyenlített volt, fej-fej mellett teljesítettünk, csak apró nüanszok döntöttek. Szeretnénk idén is a Puskás Akadémia riválisa lenni, bízunk benne, hogy ez így is lesz. Ami a mérkőzést illeti, nagyon komoly találkozóra számítok, véleményem szerint színvonalas összecsapást fogunk játszani pénteken este. Bízom benne, meg tudjuk majd mutatni, hogy mire vagyunk képesek. Nagy ritmusú mérkőzést várok, mindkét oldalon sok helyzettel. Az fog dönteni, hogy a lehetőségeket melyik csapat tudja majd kihasználni. (www.mezokovesdzsory.hu)

Eredeti cikk

Comments are closed.