Férfi kézi: a Facebookon kér anyagi segítséget a Komló

2020.09.25.
Comments off
2 Views

Támogatói bérletek kiadásával próbál pluszbevételhez jutni a Komló férfi NB I-es kézilabdacsapata azt követően, hogy anyagi bajba került. A klubnál az elmúlt hetekben jó néhány koronavírusos megbetegedést regisztráltak, a múlt heti beszámolók szerint legalább 12 játékos kapta el a vírust, így fordulók óta ki sem tudtak állni ellenfeleikkel szemben. A Komló segélykérő posztja szerint hiába érkeznek ma már negatív eredmények, ahhoz, hogy újra meccset játszhassanak, több speciális eszközre van szükség, ezek beszerzéséhez pedig nincs anyagi forrásuk.

A Komlónak anyagi támogatásra van szüksége (Fotó: Löfler Péter/Új Dunántúli Napló)

Hirdetés

„Ahhoz, hogy újra játszhassunk meccset, még hosszú utat kell megtennünk. Sok speciális eszközre, egyebekre van szükség a rehabilitációban, amit nem tudunk beszerezni, sajnos anyagi keretünk nem teszi lehetővé” – írja a Facebookon megjelent rövid közleményében a klub.

A poszt szerint a csapat tagjai végre kikerülhettek a karanténból – igaz, hogy a negatív teszteredmények hány főt jelentenek, arról nem szól a bejegyzés. Mint korábban beszámoltunk róla, a komlóiak az Eger legyőzésével kezdték a bajnokságot szeptember 5-én, ám ekkor többen is megfertőződtek. A csapat négy nappal később még pályára lépett Orosházán – és egy góllal kikapott –, azóta viszont sorra halasztja el a mérkőzéseit.

Szigeti Szabolcs, a Komló Sport Kft. ügyvezető igazgatója múlt vasárnap a közösségi oldalán arról számolt be, már 12 játékosuk betegedett meg.

A magyar szövetség koronavírus-protokollja szerint akár négy-hat hetet is ki kell hagyniuk a fertőzött játékosoknak ahhoz, hogy újra megkezdhessék a munkát, de ez még nem jelent automatikus sportorvosi engedélyt a folytatásra.

A drukkerek személyesen vagy a Facebook-poszt alatt jelentkezve, e-mailen keresztül tudnak segíteni a klubnak azzal, ha kiváltanak egy-egy 12 ezer forintos támogatói bérletet.

Eredeti cikk

Comments are closed.