Kosárlabda: kinevezték az új U20-as szövetségi kapitányt

2020.09.24.
Comments off
13 Views

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége szerdai, online ülésén Kovács Adriánt, a DEAC férfi kosárlabdacsapatának mesterét nevezte ki a férfi U20-as válogatott élére – olvasható a deac.hu közleményében.

Kovács Adrián új kihívások elé néz (Fotó: deac.hu)

Hirdetés

„Szeretném megköszönni a bizalmat és a lehetőséget a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének és klubomnak, a DEAC-nak – kezdte Kovács Adrián. – Régi álmom vált valóra azzal, hogy válogatott vezetőedzője lettem. Hatalmas megtiszteltetés és felelősség ez számomra, ugyanakkor sportemberként úgy gondolom, hogy ezek azok az igazán nagy kihívások, amik miatt megéri a sok áldozat és erőfeszítés, amit a hivatásom megkövetel. Ígérem, hogy tudásom legjavával és lelkiismeretes munkával fogom segíteni a nemzeti csapatot sikereink elérésében.”

A Debreceni Egyetem gárdájának trénere már a keret összetételével is megismerkedett.

„Miután megtudtam, hogy az U20-as válogatott vezetőedzője leszek, természetesen felkerestem a névsort. Örömmel tapasztaltam, hogy egy tehetséges és kiemelkedő korosztályról van szó, sokan aktív kerettagok magyar NB I-es csapatoknál vagy neves külföldi utánpótlásprogramokban dolgoznak. Meggyőződésem, hogy izgalmas és sikeres időszak elé nézünk. Hajrá, magyar kosárlabda!” – zárta szavait az újdonsült szövetségi kapitány.

Eredeti cikk

Comments are closed.