Rebrov: “Elintézni a Moldét? Nekem tetszik” – kiállt Boli nyilatkozata mellett

2020.09.22.
Comments off
13 Views

Szergej Rebrov kedden tartotta meg az ilyenkor szokásos, edzés előtti sajtótájékoztatót Norvégiában, a Molde elleni BL-playoff párharc első mérkőzése előtt.

Mint azt az M4 Sport a Molde vezetőedzőjétől, Erling Moe-tól megtudta, a hazai csapat szerdán a meccs elejétől nyomni akar és kontrollálni akarja a játékot. Az ukrán szakember erre így reagált.

Elég kemény csapatokon jutottunk túl, most már csak erre a találkozóra és ellenfélre akarok koncentrálni. Meg kell értenie mindenkinek, mennyire fontos összecsapás a szerdai és hogy a legjobbunkat kell nyújtanunk. Nem fogom most megmondani, hogyan, milyen stratégiával fog játszani a csapatom a Molde ellen, de az biztos, hogy a játékosok megfelelő koncentrációval lépnek majd pályára.

Felmerült Franck Boli egy norvég lapnak tett nyilatkozata, amikor a Ferencváros csatára úgy fogalmazott, hogy biztos abban, hogy az FTC “elintézi” majd a Moldét. Megkérdezték Rebrovtól, hogy nem érzi-e úgy, hogy a játékosai esetleg alábecsülik a norvég bajnokot?

Nem tudom pontosan, mit jelent az „elintézni”, azt tudom, hogy a Molde megérdemelten jutott el a BL playoff-köréig. Tiszteljük az ellenfelet, megmutattunk mindent a Moldéról a játékosoknak, tudjuk, hogy kemény és komoly ellenfél lesz.

Azt mondta, hogy “elintézzük”? Ok, nem baj, ha van egy ilyen hozzáállás a játékosokban, nekem tetszik az ilyesfajta, egészségesen magabiztos gondolkodás

– tette hozzá Rebrov.

Lovrencsics Gergőt arról kérdezték a sajtótájékoztatón, mennyire lesz más, vagy nehéz a Fradi számára, hogy műfüvön kell játszania Norvégiában?

Teljesen más a műfű, mint a rendes gyepszőnyeg, otthon nem is készültünk ilyen talajon, mert tudjuk, hogy az itteni műfű teljesen más. Itt lesz az első ilyen edzésünk, de problémát nem látok emiatt. Mindegy, hogy milyen pályán, de a célunkat szeretnénk elérni – mondta a Ferencváros csapatkapitánya.

Eredeti cikk

Comments are closed.