FFT: a „kicsi”, aki már Crouch előtt robottánccal ünnepelt

2020.06.08.
Comments off
29 Views

Amikor Peter Crouch csapattársa voltam, gyakran jelent meg olyan kép az újságban, hogy egymás mellett állunk. Ilyenkor úgy néztem ki, mint egy törpe! – mesélte az FFT olvasóinak Shaun Wright-Phillips.

Hirdetés

Shaun Wright-Phillips már hosszú évek óta nem bújócskázott, és most minden pillanatát élvezi. Igen, tudjuk, 38 éves már. Igen, azt is tudjuk, hogy volt a Premier League bajnoka. Meglehet az is, hogy 36 alkalommal hívták meg az angol válogatottba. Ennek ellenére, ha a FourFourTwo arra kéri, hogy rejtőzzön el egy hatalmas függöny mögött, onnan ugráljon elő a fotósunk kedvéért, nagy örömmel teszi meg korábbi munkahelye, a Stamford Bridge melletti Hollywood Arms vendéglátóhelyen.

Lelkesedése az egész családra jellemző, apja, Ian Wright, az Arsenal korábbi játékosa, aki örökbe fogadta a hároméves Wright-Phillipset, ötvenes évei közepén is dinamikus. Shaun Arizonában él mostanság, miután befejezte pályafutását. A New York Red Bulls majd a Phoenix Rising labdarúgója volt. Most azonban visszatért Angliába, és Londonban válaszolt az FFT olvasóinak kérdéseire.

A teljes interjút elolvashatják a FourFourTwo.hu oldalán, ide kattintva!

Magazinunkat olvassa digitálisan a digitalstand.hu/fourfourtwo oldalon!

Eredeti cikk

Comments are closed.