Anglia: Nem könnyű közölni, hogy az edzés sz.r – Rooney

2020.06.08.
Comments off
36 Views

A The Times oldalán jelent meg Wayne Rooney írása. A Derby County 34 esztendős labdarúgója elmondta: a tisztelet és a megbecsülés remek, ám ezek mellett gyakran igen nehéz feladata van a csapatkapitányoknak.

Wayne Rooney amondó, egyáltalán nem könnyű feladat csapatkapitánynak lenni (Fotó: AFP)

Rooney az Evertonnál, a Manchester Unitednél és az angol válogatottnál is viselhette a karszalagot – csakúgy, mint jelenlegi klubjánál, a Derby Countynál.

„Amikor a játékosok boldogtalanok, gyakran a csapatkapitányhoz mennek oda, és te vagy az, aki továbbítja a panaszt – írta Rooney a The Timesnak. – Ez nehéz beszélgetésekhez vezethet. Az egyik klubomnál megkértek, hogy mondjam meg a menedzsernek, hogy nem jók a tréningek. Ez nem valami könnyű. »Elnézést, főnök! A srácok szerint az edzésed sz.r.”«

Hirdetés

„Rengeteg tennivaló jöhet szembe. Te képviseled a játékosokat a csapat jótékonysági és reklámtevékenységével kapcsolatos megbeszéléseken. Te beszélsz a játékosok szakszervezetével. A koronavírus-járvány alatt mindennél jobban szükség volt arra, hogy a kapitány a játékostársai rendelkezésére álljon.”

Eredeti cikk

Comments are closed.