Akár holnap bejelenthetik a korábbi Vidi-szélsőt új csapatánál – sajtóhír

2020.06.08.
Comments off
32 Views

Fél év telt el azóta, hogy a lengyel élvonalbeli Zaglebie Lubin közös megegyezéssel szerződést bontott Asmir Suljiccsal, így szabadon igazolható játékosként kereshet magának új csapatot.

A bosnyák sport1.oslobodjenje.ba információi szerint az egykori bosnyák-magyar kettős állampolgársággal rendelkező Videoton és Újpest-szélső esetében felmerült annak a lehetősége, hogy ismét az FK Sarajevo színeiben folytatja pályafutását.

A portál úgy tudja, Suljic nem tér vissza Bosznia-Hercegovinában, ugyanis két ajánlata van Azerbajdzsánból. Az egyik kérője a Neftci Baku lehet,

ahol akár már holnap aláírhatja szerződését a nyolcszoros bajnok és hétszeres kupagyőztes azeri együtteshez.

Korábban szlovén lapértesülések szerint szó volt arról, hogy a 28 éves labdarúgó visszatérhet az Olimpija Ljubjanához is.

Suljic a magyar élvonalban összesen 108 NB I-es mérkőzésen 9 gólt és 35 gólpasszt jegyzett. Az időközben magyar állampolgárságot kapó bosnyák szélső klub- és országváltása viharosra sikerült: tavasszal az akkori Videoton második csapatához került, majd új klubjával, a Wisla Krakkóval szerződést bontott, ugyanis a csőd szélén álló csapat nem tudta végül megadni azt a fizetést a támadónak, amiben előzetesen megállapodtak.

Eredeti cikk

Comments are closed.