NB I: Elküldte edzőjét a Debrecen – megvan az utód is

2020.06.07.
Comments off
30 Views

Ahogy azt a csakfoci.hu előrevetítette, a Debrecen vezetőedzője Kondás Elemér lett.

A Debrecen egykori sikeredzője nem ismeretlen a szurkolók számára, hiszen 2011 és 2016 között már ült a Loki kispadján. Ez idő alatt két bajnoki címet (az elsőt ráadásul veretlenül), egy bronzérmet és két Magyar Kupát nyert a DVSC-vel – írja a dvsc.hu.

A szakmai stábban a klub legendája, az A licenccel rendelkező Dombi Tibor is helyet kap, aki pályafutása során 437 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a Lokiban.

Rajtuk kívül Igor Bogdanovic másodedző, Száraz Ádám erőnléti edző, és Erdélyi Miklós kapusedző és Cserháti Levente videoelemző dolgozik tovább a csapattal.

Vitelki Zoltán négy veretlen mérkőzéssel kezdett a Loki kispadján, ám az azt követő hét találkozójából csak egyet tudott megnyerni, a többin egyaránt vereséget szenvedett.

A legutóbbi fordulóban hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a sereghajtó Kaposvár ellen, amely a Debrecen mumusának számít, hisz idén a megszerzett tizenegy pontjából hetet a Loki ellen szerzett.

Vitelki Zoltán az év eleje óta tizenkét bajnoki mérkőzésen irányította a DVSC-t, mellyel háromszor nyert, háromszor döntetlen ért el és hat vereséget szenvedett. A kialakult helyzet miatt a váltás mellett döntöttek a felek.

DVSC: Edzőváltás jöhet a Kaposvár elleni blama után – ő irányíthat a hátralévő bajnokikon

Eredeti cikk

Comments are closed.