NB I: A Fradi előbb mindent kihagyott, de 1 perc alatt döntött a Diósgyőr ellen – videó

2020.06.07.
Comments off
27 Views

I. félidő:

Valóságos “helyzet-cunamit” hozott az első szűk negyedóra. A DVTK az első két percben akár kétszer is betalálhatott volna, de Ivanovski, majd Kiss Tamás is rossz döntést hozott nagy helyzetben. Erre reagálva a Ferencváros féltucatnyi lehetőséget dolgozott ki a másik kapunál, de Boli és Zubkov vezetésével el is puskázta azokat, különösen az elefántcsontparti támadó lehetett ekkor elégedetlen a helyzetkihasználásával.

A 22. percben megint Boli került óriási helyzetbe, ezúttal szemből, egészen közelről fejelhetett, de Danilovic kiütötte a labdát.

A Fradi-fölény ellenére a szünet előtt nem sokkal kis híján a Diósgyőr szerzett vezetést, ekkor Polgár keveredett ziccerbe a kapu torkában, de a háló helyett csak Civicet találta el egy bal oldalról érkezett beadást követően.

A Fradi-stadionban a kartonszurkolókat keverték az igazi drukkerekkel – fotó

II. félidő:

Amit a Fradi az első félidőben elrontott, azt gyorsan kijavította a fordulást követően. Az 54. és az 55. percben is megzörrent a vendégháló. Előbb Civic elrontott lövéséből lett gólpassz Bolinak: a csatár az elmélázó és lesre számító védők között a kapuba passzolt (1-0).

Boli gólja a DVTK ellen

Csak Civic tudhatja, hogy lőni akart vagy passzolni, mindenesetre Boli köszönte szépen, és megszerezte a Ferencváros vezető gólját a DVTK ellen.

Közzétette: M4Sport – 2020. június 7., vasárnap

Rögtön ezután Zubkov balról húzott befelé, majd 20 méterről a léc alá zúdította a labdát. Danilovic csak hozzáérni tudott, védeni nem (2-0).

Zubkov gólja a Diósgyőr ellen

Zubkov parádés góllal duplázta meg a Fradi előnyét, két percen belül kettőt kapott a Diósgyőr a Groupamában. 🇭🇺⚽️

Közzétette: M4Sport – 2020. június 7., vasárnap

A nagyot küzdő DVTK-t alaposan megfogta a két gyorsan bekapott gól és kis híján megkapta a harmadikat is, az 59. percben Sesztakov rúgta ki a labdát a kapu torkából, a Lovrencsics beadására érkező Boli elől.

A Diósgyőr a 67. percben adott életjelet: Ivanovski egy kiugratás után balról lőtt szépen, de Dibusz zárta a rövid sarkot. Ezzel azonban nagyjából el is lőtte a vendégcsapat a puskaporát, és mivel az FTC sem erőltette már biztos előnye birtokában a támadásokat, hosszabb percekre leült a meccs.

A hajrá aztán hozott még egy hazai gólt, a 83. percben, egy szöglet után Botka csúsztatott a kapu bal oldalába, végképp eldöntve a találkozót (3-0).

A Fradi 27 forduló után is 9 ponttal vezeti a tabellát a MOL Fehérvár előtt, így újabb lépést tett 31. bajnoki címe felé.

Eredeti cikk

Comments are closed.