Korábbi BEK-győztes hívja az Újpest egyik alapemberét – sajtóhír

2020.06.07.
Comments off
35 Views

Az owngoalnigeria.com információi szerint a holland sztárcsapat, a 15-szörös bajnok Feyenoord megtette az első lépéseket Obinna Nwobodo leigazolása felé, miután felvette a kapcsolatot az Újpest-játékos ügynökével. A lap megjegyzi, hogy a lila-fehér klub nem a legjobb szezonját futja az NB I-ben, de a nigériai labdarúgó kiemelkedett a folyamatosan megbízható játékával annak ellenére is, hogy a csapat nem az elvárásoknak megfelelően teljesít.

Az Újpest 23 éves szélsőjének éppen néhány hónappal ezelőtt tették fel a kérdést, hogy melyik külföldi csapatban próbálná ki magát, amire így válaszolt:

– Nem mondanék konkrét együttest, nincs is ilyen elképzelésem, amit én szeretnék az az, hogy a legmagasabb szinten is kipróbálhassam magam.

A korábbi utánpótlás-válogatott játékos 2017 nyarán érkezett Újpestre hazájából, az Enugu Rangersből, azóta pedig folyamatosan alapembere a negyedik kerületieknek. Obinna az első szezonjában 30-szor lépett pályára az NB I-ben (mutatója 3 gól és 5 gólpassz), egy évvel később 27 alkalommal (4 gól, 3 assziszt) szavazott neki bizalmat Nebojsa Vignjevic, míg a most futó idényben eddig 25-ször kapott lehetőséget, két találatnál és 5 gólpassznál jár.

Vignjevic: “Végre kritizálhatom az Újpestet és az edzőjét” – “búcsúinterjú” a távozó szakvezetővel

Eredeti cikk

Comments are closed.