Kondás: Vannak, akik nem örülnek…; Liu Shaolin azért nyer, mert ő a legokosabb

2020.06.07.
Comments off
27 Views

• Kondás Elemér újra a Debrecen edzője. A korábban a Lokival magyar bajnok és Magyar Kupa-győztes szakembernek ezúttal kellemetlenebb a feladata: immár kieső helyről kellene feltámasztania a csapatot… De erre a felkérésre nem mondhatott nemet, még akkor sem, ha tudja, most Debrecenben nem mindenki örül… Bereczky Attila interjúja.

Újra kilenc pont az FTC előnye, a Bobál-ikrek góljaival Puskást vert, és már bennmaradást érő helyen áll a ZTE – minden, amit a labdarúgó NB I hétvégéjéről tudni érdemes, három oldalon.

Az elhalasztott olimpiarendezés módosította a kvalifikációs menetrendeket is. Lipiczky Ágnes sportágról sportágra vándorolva vette górcső alá, hogy ki, mikor és hol próbálkozhat a hosszú hónapokra felfüggesztett tokiói kvótaszerzéssel.

Liu Shaolin Sándor nem azért nyer, mert ő a legjobb, hanem azért, mert ő a legokosabb. A határozott és eltökélt pjongcsangi bajnok a 2022-es téli olimpián is nyerni szeretne, s ehhez az kell, hogy továbbra is tisztán lásson és higgadtan gondolkozzon a jégen. Kovács Erika interjúja.

És ha hétfő, akkor Népsport melléklet 4 oldalon. Az ötven éve olasz bajnok Cagliarival, a Bécs–Budapest meccsek kettős vereségével és az 1930-as budapesti ökölvívó Európa-bajnoksággal.

Eredeti cikk

Comments are closed.