Vitelki: “Megértem a szurkolók reakcióját”; A Kaposvár edzője: “Sajnáljuk, hogy nem tudtunk nyerni” – nyilatkozatok

2020.06.06.
Comments off
25 Views

Mint ismeretes, a Debrecen 1-1-es döntetlent játszott a sereghajtó Kaposvár ellen az NB I 27. fordulójának nyitómérkőzésén péntek este. A találkozó után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Disztl László (Kaposvár):A pontszerzéshez az kellett, hogy minden játékos száz százalékot nyújtson, mindent kiadjon magából, illetve csapatként is jól működjünk. Mind a kettő sikerült. Az első pillanattól kezdve nagy lelkesedéssel játszottunk. A mérkőzés elején kaptunk egy szerencsétlen gólt, ami megnyugtatta a debrecenieket és kényelmes játékkal uralták az első félidőben a mérkőzést. A másodikre felpörögtünk, mi uraltuk a játékot és nyomás alatt tartottuk a Debrecent. Az egyenlítésünk megérdemelt volt. Azt viszont sajnáljuk, hogy nem tudtunk nyerni, mert a küzdöttünk érte. A múlt heti vereség után bebizonyítottuk, hogy igazi csapat vagyunk. (rakoczifc.hu)

Vitelki Zoltán (DVSC):Óriási csalódás a döntetlen. A helyzetünkben a három pont lett volna a minimális cél. A majdnem tét nélkül és önfeledten futballozó Kaposvár ellen meg kellett volna oldanunk ezt a feladatot. Görcsösnek éreztem a csapatot, nem értettem egy-két dolgot a pályán. Óriási csalódás ez számunkra, így megértem a szurkolók reakcióját. (rakoczifc.hu)

Videó: “Szégyen gyalázat”; “Vedd le a karszalagot!” – így vonták kérdőre a Loki-drukkerek az edzőt és a játékosokat

Eredeti cikk

Comments are closed.