Videó: “Szégyen gyalázat”; “Vedd le a karszalagot!” – így vonták kérdőre a Loki-drukkerek az edzőt és a játékosokat

2020.06.06.
Comments off
23 Views

Amint arról honlapukon már korábban beszámoltunk, a DVSC a sereghajtó Kaposvár ellen sem tudott nyerni az NB I 27. fordulójának nyitómérkőzésén. A hajdúságiak az 1-1-es döntetlennel nehéz helyzetbe kerültek a kiesés elkerüléséért vívott harcban.

A meccs után a csalódott Loki-szurkolók a stadion mellett gyülekezve nemtetszésüknek adtak hangot, és a “Szégyen gyalázat, mekkora szégyen gyalázat!” rigmus skandálása mellett többek között Vitelki Zoltán vezetőedzőt, Tőzsér Dániel csapatkapitányt, és Bódi Ádámot kérdőre vonták nem éppen irodalmi stílusban. Megérkeztek a kutyás rendőrök, akik a stadion egy másik kijárata felé szorították a mintegy 250 tüntetőt.

Tőzsér, miért vagytok sz.rok? Felveszitek a milliós fizetést és nem csináltok semmit… Hány társasházat kell még felhúzni ahhoz, hogy abbahagyd ezt a sz.rt? Focizzál, ha a pályán vagy, nem a sok kib.szott társasházba kell ölni a kib.szott pénzt! Pallagon ott van az 500 milliós ház… Mutass valamit a pályán! – fakadt ki az egyik szurkoló, kérdéseire Tőzsér csak bólogatni tudott, és ezt szóvá is tették neki.

Egy másik drukker követelte, vegye le a csapatkapitányi karszalagot, mert szerinte nem méltó a tisztségre.

Vedd le a karszalagot, itt nem kell csapatkapitányként játszanod, ha nem tudod ellátni a feladatodat! – hangoztatta és hosszasan kérlelte a rutinos játékost, döntse el, ki lenne alkalmas helyette a posztra, de erre megint elmaradt a válasz.

Vitelki Zoltán a háttérből, rendezők és a rendőrök gyűrűjében követte az eseményeket, majd ő is megpróbálta csitítani a megvadult drukkerkét – több kevesebb sikerrel, jobbára hangoskodással fojtották bele a szót.

Én vagyok a vezetőedző. Egy biztos, ez a mai nap borzasztó csalódás mindenkinek. Ez a nap már elment, ezen nem tudunk változtatni! – jelentette ki, hozzátéve, senki nem mondja meg neki ki játsszon hétről hétre. Itt-ott trágárkodás, olykor az elkeseredett szurkolóktól egymásnak ellentmondó dolgok hangoztak el.

A hazai focisták közül egyedül csak a kapus, Nagy Sándor kapott tapsot, sőt, olyan hangok is felcsendültek, hogy legyen ő a csapatkapitány.

Egy vezérszurkolót a biztonságiak beengedtek a kordon mögé, ő beszélhetett a labdarúgókkal. A dühös DVSC-ultrák Szima Gábor tulajdonosra is alaposan kiakadtak, és a távozását követelték.

Később Bódi is megjelent, aki szintén kapott hideget-meleget, valamint szembesítették azzal, hogy “eligazoltál a pénz miatt Fehérvárra és visszasírtad magad“. A 29 éves futballista megpróbálta elmagyarázni, mi állhat a csapat rossz szereplésének hátterében.

Ezen a szinten vagyunk. Semmi önbizalma nincs a csapatnak. Nincs nálunk a labda, nem tudunk dominálni egy Kaposvár ellen. Mentálisan ilyen állapotban van a csapat. Hidd el, nem akarunk kiesni! Ősdebreceni vagyok, szerinted, hogy esett nekem, az ami történt? Örültünk, hogy végre megszereztük a vezetést. Az volt a cél, minél több gólt rúgjunk, és kivégezzük őket. Ez nem sikerült, mert most fejben nem vagyunk olyan helyzetben – mondta a támadó középpályás, és ígéretet tett arra, hogy a keddi, Újpest elleni bajnokin mindent megfognak tenni a siker érdekében.

Íme, a szurkolók tüntetése

Vitelki: “Megértem a szurkolók reakcióját”; Disztl: “Sajnáljuk, hogy nem tudtunk nyerni” – nyilatkozatok

Eredeti cikk

Comments are closed.