Rebrov ügynöke elárulta: “Angliából, Szaúd-Arábiából és Kínából is van érdeklődés”

2020.06.06.
Comments off
28 Views

Szergej Rebrov ügynöke, Varga Sándor az ukrán sajtóban nyilatkozott a címvédő és listavezető Ferencváros vezetőedzőjének helyzetéről, melyet az ulloi129.hu szemlézett. A FIFA-licences ügynök elmondta, az ukrán trénernek egy három éves szerződése van a Fradinál, jól érzi magát a csapatnál, és nem tervezi, hogy távozna Magyarországról.

Valóban, a Dinamo Kijeven kívül számos más klubnál is jelölt Szergej Rebrov: Angliában, Szaúd-Arábiában és Kínában. A Fenerbahce elnöke is többször felvette velünk a kapcsolatot. Jól emlékeznek rá Törökországban, hisz játszott ott, követik Rebrov edzői sikereit. Szergej Rebrovnak még három évre érvényes szerződése van. Boldog Budapesten, mellette van a családja és a klub is elégedett a munkájával.

Varga elmondta, Magyarország legyőzte a koronavírust, a futball újra elkezdődött, nézők vannak a stadionokban, ezáltal Rebrovnak bőven akad tennivalója.

Most a bajnoki címért harcol a csapatával. Az előző szezonban tizenöt év után bejutott a csapat a csoportkörbe. Egy lépésre voltak attól, hogy onnan is tovább lépjenek. Kétszer is partnerei voltak az Espanyolnak, legyőzték Moszkvában a CSZKA-t.

Varga kérdésre válaszolva elmondta, egyelőre nem kaptak konkrét ajánlatot a Dinamo Kijevtől. Hozzátette, a szakember nem szándékozik elhagyni a magyar fővárost.

Szergej jól érzi magát a csapatnál és nem fog távozni. Mindazonáltal az edzői karrierben nem lehet túl hosszú távon tervezni. Örülünk, hogy van érdeklődés iránta… Ajánlat a Dinamótól? Szergej nem járt ott, de mi udvarias emberek vagyunk és onnan is meggondolnánk egy ajánlatot, ahogy mindenhonnan. A Dinamóval sem én, sem Szergej nem vesztette el a kapcsolatot, jó viszonyt ápolunk a Szurkiszov-családdal. Februárban, amikor Kijevben jártam a Dinamo meccsén, beszéltünk, találkoztam Leonyid Burjakkal.

Eredeti cikk

Comments are closed.