Kuttor: “Nem készülünk meglepetéssel”; Pisont: “A bajnokságban is az élmezőnyben végeznénk” – edzői várakozások

2020.06.06.
Comments off
23 Views

Mezőkövesd – Paksi FC, 16:55

Kuttor Attila (Mezőkövesd):Nehéz sorozatban vagyunk, hiszen szombaton játsszuk le az 5. tétmérkőzésünket három hét alatt. Folyamatosan szerda-szombat ritmusban lépünk pályára, ami sok energiát és koncentrációt igényel a játékosoktól, illetve a stáb tagjaitól. Szerdán a Magyar Kupa döntőjében szerepeltünk, most pedig már a bajnokságban vár ránk egy nagyon fontos feladat. Nehéz mérkőzésre számítok szombaton, ellenfelünk masszív, fegyelmezett, jó csapat, keretükben sok a rutinos labdarúgó. Nem téveszt meg bennünket a paksiak bajnoki helyezése, már csak azért sem, mert az idei szezonban mindkétszer legyőztek bennünket és az előző fordulóban a MOL Fehérvár ellen értékes pontot szereztek. Ez a találkozó azért is fontos számunkra, mert a legutóbbi két mérkőzésünket elveszítettük, szombaton szeretnénk újra győzelmet aratni, amivel megerősíthetnénk helyünket a tabellán. Nem készülünk meglepetéssel, ezúttal is igyekszünk a saját játékunkat érvényre juttatni, bízunk benne, hogy a teljesítményünk elég lesz majd a három pont megszerzéséhez. Örülök annak, hogy szurkolóink egy része visszatérhet a lelátóra, minden mérkőzésen sokat számít a buzdításuk, a jelenlétük pozitív hatással lesz a teljesítményünkre. (mezokovesdzsory.hu)

Hahn János (Paksi FC játékosa):Ugyanazt a szervezettséget kell hoznunk, mint a Vidi ellen, csak ez alkalommal a végjátékunkat sokkal racionálisabban kell lejátszanunk. Gólra törően kell fellépnünk, ez lehet a kulcs az ismételt sikerhez. Kiváló csapathoz megyünk, akik szerdán nemhiába játszottak kupadöntőt, ám, mivel ott nem sikerült győzniük, biztos, hogy a hétvégén újra bizonyítani akarnak majd. Garantáltan nem fogják félvállról venni a találkozót, erre készülnünk kell. Sok jó játékosuk van minden poszton, de nekünk csak magunkkal kell foglalkoznunk. Mostantól pedig minden meccsen a három pontot kell néznünk és szem előtt tartanunk, hogy a végén ne legyen gondunk. Remélem, ismét visszatér a góllövő cipőm, ahogy az első körben is, persze a legfontosabb most a csapat közös sikere, és az azzal járó egységek, mindegy, ki talál a kapuba. (paksifc.hu)

MOL Fehérvár FC – Kisvárda, 19:00

Bódog Tamás (Kisvárda):Fontos volt, hogy megtudtuk nyerni az Újpest elleni mérkőzést. Ötpontos előnyünk van, de az nagyon könnyen el tud olvadni, mivel a következő héten három olyan meccset játszunk, amikor nem mi vagyunk feltétlenül a favoritok. Megyünk a Videotonhoz, jön a Mezőkövesd és a Fradihoz utazunk. Természetesen ezen a három mérkőzésen győzelemre fogunk törekedni, és mindenkivel reális eséllyel vesszük fel a harcot. A győzelem reményében utazunk Fehérvárra, és utána meglátjuk, ez mire lesz elegendő. A játékosok jól fel vannak készítve, jó állapotban vannak, és az önbizalmuk is megvan. Bízom benne, hogy eredményesek tudunk lenni a következő hetekben. (Kölcsey Televízió)

Videó: “Szégyen gyalázat”; “Vedd le a karszalagot!” – így vonták kérdőre a Loki-drukkerek az edzőt és a játékosokat

Újpest – Honvéd, 21:05

Litauszki Róbert (Újpest csapatkapitánya):Tudjuk a jelenlegi helyzetet, hét meccs van hátra. Sajnos nagyon rossz pozícióban van a csapat, tisztában vagyunk ennek a súlyával és a felelősségével. Azt szeretném kérni tőletek, hogy minél jelenjetek meg a meccsen és szurkoljatok a csapatnak. Szeretném, ha az ellentéteket és a sérelmeket erre az egy hónapra, erre a hét meccsre mindenki félretenné, és teljes mellszélességgel a csapat mögé állna, mert erre nagy szükségünk van. Úgy gondolom, hogy veletek sikerülni fog. A szurkolótábornak, mint a tizenkettedik játékosnak nagy szerepe volt az elért eredményekben. Akárcsak a Magyar Kupa-döntőn, amikor leszurkoltátok a Puskás Akadémia csapatát, vagy egy rangadón, a Ferencváros ellen, amikor a vendégtábortól volt hangos a Groupama Aréna. Tudom, hogy nagyon nehéz, mert rengeteg ellentét és sérelem van. Nem azt mondom, hogy nem jogos, de szeretnélek arra kérni titeket, hogy erre a hét mérkőzésre segítsétek a csapatot, támogassátok az új edzőt. Együtt veletek bent tudunk maradni az NB I-ben. (ujpestfc.hu)

Pisont István (Honvéd):Nincs könnyű helyzetben az Újpest, az edzőváltás után biztosan hatalmas akarattal lép majd pályára, nekünk azonban nem szabad ezzel foglalkozni. Azzal kell törődni, hogy jól teljesítsünk, hogy egymásért küzdünk, hiszen komoly céljaink vannak, szeretnénk előrefelé tekintgetni a tabellán. Ahogy mondtam már, három pontra vagyunk a negyedik helytől, ha a játékosok mindent beleadnak, akkor ez reális cél lehet, jó évet zárnánk, ha a kupagyőzelem mellé a bajnokságban is az élmezőnyben végeznénk. (honvedfc.hu)

NB I: 9 vereség után szerzett pontot a Kaposvár – videó

Eredeti cikk

Comments are closed.