KaranténKirály: Ligetvári egyszer félévkor megbukott testnevelésből

2020.06.06.
Comments off
26 Views

Senki, tényleg senki nem gondolná, hogy a magyar kézilabda-válogatott és a Telekom Veszprém kiváló átlövője, Ligetvári Patrik egyszer megbukott testnevelésből. Pedig így van. A KaranténKirály legújabb részében Fodor Csenge és Ligetvári Patrik csap össze.

Sok dolog eszébe jut az embernek, ha meglátja Ligetvári Patrikot, a Telekom Veszprém és a magyar válogatott kétméteres, csupaizom játékosát, aki például a 2020-as Eb-n olyan bombákat eresztett meg, hogy a világ legjobb kapusai is csak pislogtak, de az biztosan nem, hogy valaha is gondja lehetett a testneveléssel. Pedig úgy néz ki, hogy azért előfordult ez…

Hirdetés

Fodor Csenge, a Győri Audi ETO KC szélsője sem tartotta ezt valószínűnek, szerinte arra nagyobb esély van, hogy Patrik dédapukája Ligetvár polgármestere volt, vagy hogy tortát süt az esküvőjére. Azonban folyamatosan nézi a KaranténKirályt, és ezért a legkevésbé valószínűt jelölte meg a Patrikról szóló három állítás közül. És milyen igaza lett.

Az nem derült ki, hogy milyen sportággal gyűlt meg a baja az átlövőnek tesiórán, de nézzük csak a másik két állítást! Ligetvár egy település Horvátországban a magyar határ mellett, Muraköz megyében, horvátul Draskovecnek hívják. Amikor az ember a horvát tengerpart felé veszi az irányt, elmegy mellette. Ami pedig a tortát illeti, Patrik szakmája szakács, tehát nem volna lehetetlen az, hogy a tortakészítést is kipróbálja. Szóval jár az extra pont Fodor Csengének, hogy mégis a testnevelést választotta.

Aki kíváncsi arra, hogy a KaranténKirály harmadik elődöntőjében Fodor Csenge vagy Ligetvári Patrik nyer, az megnézheti kettejük küzdelmét a Sport1-en június 6-án, szombaton 20.45-től.

Eredeti cikk

Comments are closed.