NB I: Első fővárosi rangadójára készül a Újpest-Honvéd játékvezetője – bíróküldés

2020.06.05.
Comments off
23 Views

A Magyar Labdarúgó-szövetség játékvezetői bizottsága a szokásának megfelelően péntek délután nyilvánosságra hozta az élvonal – pénteki és szombati – fordulójának bíróküldését.

Farkas Ádám vezeti a péntek este, 20 órakor kezdődő DVSC-Kaposvár bajnokit a Nagyerdei Stadionban. A 38 éves egri születésű spori munkáját munkáját az oldalvonalak mellől Márkus Tamás és Csatári Tibor, az alapvonalak mögül pedig Pintér Csaba és Lovas László segítik, míg a tartalék játékvezetői teendőket ezúttal Bornemissza Norbert látja el.

Szombaton három mérkőzést rendeznek az élvonalban. A 16.55 órakor megrendezésre kerülő Mezőkövesd-Paks találkozón Solymosi Péter fog fújni. Mellette a 19 órakor esedékes MOL Fehérvár FC-Kisvárda párharcon Andó-Szabó Sándor működik közre.

A nap zárómeccsét, a 212. Újpest-Honvéd fővárosi rangadót Pillók Ádám kapta, aki tavaly májusban, a tét nélküli Haladás-Vidi (1-1) bajnokin debütált játékvezetőként az élvonalban – derül ki a focibiro.hu adatbázisából.

Az Újpestnek háromszor, a Honvédnak egyszer vezetett mérkőzést.

Legutóbb március közepén, az Újpest-Paksi FC (1-1) összecsapáson fújta a sípot. Eddig 7 NB I-es összecsapást dirigált, ezeken összesen 32 sárga lapot és egy pirosat mutatott fel.

Pillók két segítője az oldalvonalak mellett Albert István és Buzás Balázs lesz, az alapvonalak mögül Berke Balázs és Németh Ádám segíti a munkáját, a tartalék játékvezető pedig Huszár Balázs lesz a szombaton 21.05-kor kezdődő mérkőzésen.

A vasárnapi ZTE FC-Puskás Akadémia és a Ferencváros-DVTK bíróinak kilétére még nem derült fény.

Eredeti cikk

Comments are closed.