NB I: A Kaposvár kijavítaná a megalázó vereséget, a Lokinál mindegy, ki az ellenfél – ezt várják az edzők

2020.06.05.
Comments off
26 Views

OTP Bank Liga, 27. forduló

Debreceni VSC–Kaposvári Rákóczi FC (20.00 – élőben a csakfoci.hu oldalán!)

Vitelki Zoltán (DVSC): – Egy vereség után természetesen mindig rosszabbul érzem magam, de alapvetően előre tekintek. Mindig hiszem, hogy a hétvégén egy olyan mérkőzés következik, amely elindít minket fölfelé. Sokat beszélgettünk a játékosokkal az elmúlt időszakban arról, hogy a Kaposvár hat pontot vett el a csapattól, ez persze benne van a fejekben. Az egész hetet arra építettük, hogy teljesen mindegy, ki az ellenfél, csak saját magunkban bízhatunk. A futballisták átérzik, hogy egy győzelem azon múlhat, hogyan döntenek egyes szituációkban. Szeretném megemlíteni, nagyon jólesett, hogy a szurkolóink elkísértek minket és ott voltak a Honvéd elleni találkozón. Óriási lökést ad számunkra a biztatásuk, és hogy a Nagyerdei Stadionba is visszatérhetnek. Hazai pályán egyértelmű célunk, hogy egy győzelemmel háláljuk meg nekik. (dvsc.hu)

Waltner Róbert (Kaposvár): – Szeretnénk kijavítani az előző heti teljesítményünket, hiszen egy elég megalázó mérkőzés volt a játékosok, a szakmai stáb és minden olyan ember számára, aki szereti a Rákóczit. Nem szeretnénk még egy hasonlóba belefutni. (rakoczifc.hu)

NB I: Már a következő fordulóban negatív rekorddal zuhanhat ki a Kaposvár – így szerepeltek az elmúlt évek legrosszabb csapatai

Eredeti cikk

Comments are closed.