A Honvéd légiósa kiakadt, de a Vidinek és a Fradinak is nemet mondhat: “Rendkívül dühös vagyok”

2020.06.04.
Comments off
49 Views

Mohamed Mezghrani személyében fontos játékosa hiányzott a Budapest Honvédnak a Mezőkövesd elleni, szerdai Magyar Kupa-döntőről, ám a kispestiek végül nélküle is megnyerték a finálét 2-1-re.

Az algériai hátvéd/középpályás azonban meglehetősen dühösen vette tudomásul, hogy hiába készült és edzett rá, végül nem lehetett ott a Puskás Aréna gyepszőnyegén – az is kiderült, hogy mi volt ennek az oka.

Egy ostoba probléma miatt nem játszhatok. Nem szóltak, hogy meglett a harmadik sárga lapom is a sorozatban, így eltiltottak és nem játszhatok a kupadöntőn. Pedig intenzíven készültem a pályára lépésre, így nagyon nehéz elfogadnom azt, ami történt. Rendkívül dühös vagyok – mondta a holland bd.nl oldalának a lelátón a légiós.

Aki arról is nyilatkozott a portálnak, hogy hogyan tervezi a jövőjét a csapatnál. Mint mondta, még egy évig szól a szerződése Kispesten, de szívesen váltana akár már a nyáron.

A lap szerint Mezghrani azt is elárulta, hogy már a MOL Fehérvár és a Ferencváros is érdeklődött iránta, de nem valószínű, hogy másik magyar klubhoz igazol, mivel Olaszországból és Portugáliából is vannak megkeresései.

Eredeti cikk

Comments are closed.