Newcastle: Olaszországba távozhat az U-válogatott középpályás

2020.06.03.
Comments off
39 Views

A Serie A-ban szereplő Udinese szerződtetné a Premier League-es Newcastle United 20 éves labdarúgóját, Matthew Longstaffot, méghozzá a jelenleginél közel negyvenszer magasabb heti fizetésért.

Hirdetés

A londoni Daily Mail értesülése szerint az ifjú középpályás jelenlegi bére angol csapatánál heti 800 fontra (310 ezer forint) rúg, míg ha az olasz élvonalbeli együtteshez igazol, 30 ezer fontnak (11.6 millió forint) megfelelő összegre ugrik a pénze.

Longstaff az angol klub neveltje, a helyi futballakadémián pallérozódott. Tavaly került be a nagycsapat keretébe, augusztus végén mutatkozott be egy Leicester City elleni Ligakupa-mérkőzésen, majd október 6-án, élete első Premier League-mérkőzésén a 72. percben győztes találatot szerzett a Manchester United ellen. A mostani szezonban, annak felfüggesztéséig, 12 meccsen jutott szóhoz, és háromszor volt eredményes.

A Daily Mail úgy tudja, hogy a Newcastle marasztalja Longstaffot, de valószínűtlen, hogy hetente 15 ezernél többet kínálna neki, ugyanakkor a skysports.com információja a „szarkák” heti húszezer fontos fizetéséről szól.

Eredeti cikk

Comments are closed.