Eldőlt: Itt lesz látható a következő négy évben a spanyol bajnokság – hivatalos

2020.06.03.
Comments off
75 Views

A TV2 Csoport újabb további négy szezonra szóló megállapodást kötött, így a LaLiga otthona a 2024/25-ös szezon végéig a Spíler TV lesz. Pavel Stantchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója fontos mérföldkőnek nevezte az újabb LaLiga együttműködést.

A különleges körülmények közepette a lehető leghosszabb időre szerettük volna tovább erősíteni a prémium sport kínálatunkat, így a szokásosnak számító három szezonon felül sikerült egy továbbival megtoldani az újabb ciklusra megszerzett jogok időtartamát. Célunk, hogy platformjainkon a már eddig is megszokott magas minőségben tálaljuk nézőinknek a világ egyik legnépszerűbb bajnokságát hosszú éveken át – mondta Pavel Stantchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

Jövő héttől visszatér a spanyol foci

Hosszú várakozás után végre június 11-én újraindul a 2019/20-as bajnoki szezon. A LaLiga a Sevilla–Betis sevillai városi derbivel kezdődik, amelyet a Spíler TV a Viva LaLiga című magazin műsorának különkiadásával és stúdiós felvezetéssel tálal a spanyol focira oly régóta kiéhezett drukkereknek.

A folytatásban június 13-án, szombaton a Barcelona, június 14-én, vasárnap pedig a Real Madrid és az Atlético Madrid csapata is visszatér a pályára, és a Spíler 2 képernyőjére.

Eredeti cikk

Comments are closed.