Arsenal: Lacazette sorsa is a Barcelonán múlik – sajtóhír

2020.06.03.
Comments off
49 Views

Az Arsenalban futballozó Alexandre Lacazette sorsára is közvetlen hatással lehet Lautaro Martínez jövője. Az El Mundo Deportivo beszámolója szerint, ha az FC Barcelona kivásárolja az Internazionale argentin támadóját, úgy a francia csatár érkezhet a helyére a milánóiakhoz.

Lacazette lehet Lautaro Martínez utódja az Internél (Fotó: AFP)

Lautarót már jó ideje szeretné megszerezni a katalán klub, az Inter vezetősége sem tagadja, hogy a két fél tárgyal egymással, ám megegyezés egyelőre nincs. Sajtóhírek szerint a Barca 70-80 millió eurónál nem is tud és nem is akar többet fizetni a támadóért, míg az olaszok ragaszkodnak a 111 millió eurós kivásárlási záradék aktiválásához.

Hirdetés

Ha utóbbi szándék érvényesül, akkor – az El Mundo Deportivo beszámolója szerint – a pénz egy részét Lacazette szerződtetésébe forgathatja át az Inter. A 29 éves támadó 2017 óta az Arsenal futballistája, a jelenlegi – a koronavírus miatt megszakított – idényben 26 tétmeccsen kilenc gólja és három gólpassza van a londoniaknál. Az Arsenalban összesen 114 tétmeccsen 45-ször volt eredményes 21 assziszt mellett. 

A francia csatár szerződése 2022-ig szól az Arsenalnal, értékét 48 millió euróra becsüli a Transfermarkt. 

A spanyol lap szerint az Inter korábban Timo Werner megszerzésével is próbálkozott, ám a német labdarúgó kikosarazta az olaszokat és inkább Anglia, a Liverpool felé venné az irányt. 

Eredeti cikk

Comments are closed.