Újpest: “A show-nak folytatódnia kell” – az új edző máris üzent a szurkolóknak

2020.06.02.
Comments off
44 Views

A 45 éves szakember a klubhonlapnak elmondta, bízik a játékosaiban, a klubban és tisztában van azzal, nincs jó helyzetben a csapat. Hozzátette, a fel kell pörögniük, mint fogalmazott – a show-nak folytatódnia kell.

Köszönöm a lehetőséget, amit nekem adtak. Remélhetőleg, ez egy remek lehetőség lesz számomra. Nagyon megtisztelő, hogy egy olyan nagy klub, mint az Újpest FC vezetőedzője lehetek. Minden erőmmel azon leszek, hogy megfeleljek az elvárásoknak, és hogy ezzel együtt, jó eredményeket érjek el. Tudom, hogy jelenleg nem vagyunk jó helyzetben, de hiszek a csapatomban, a játékosaimban, a klubban, önmagamban és a szurkolóinkban. Fel kell pörögnünk. Ébresztő srácok, a show-nak folytatódnia kell! A kezünkbe kell vennünk a sorsunkat, és a maximumot beleadni, akkor nem lehet gond. Boldoggá fogjuk tenni a szurkolóinkat. Velük együtt legyőzhetjük a Honvédot – fogalmazott a szerb tréner.

Rogan a 2017/18-as szezonban másodedzőként már dolgozott a lila-fehéreknél. A lila-fehérek vezetőedzőjeként a Magyar Kupa-döntős Honvéd ellen debütálhat szombaton a Szusza Ferenc Stadionban.

Az Újpest az eddig lejátszott 26 forduló alatt 29 pontot gyűjtött, és csak jobb gólkülönbségüknek köszönheti, hogy a még épp bennmaradó, 10. helyen állnak az OTP Bank Liga tabelláján.

Lezárult egy korszak Újpesten: A Vignjevic-éra sajátosságai, konfliktusai és számai – összegzés az elmúlt 7 évről

Eredeti cikk

Comments are closed.