Rebrov: “Nem tudunk mindig nyerni”, Hornyák: “60 percig jobb csapat voltunk” – edzői értékelések

2020.06.01.
Comments off
32 Views

Puskás Akadémia – Ferencváros 1-1

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): – Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült megnyernünk ezt a mérkőzést. Jó ellenfél ellen játszottunk, de így is nagyon sok helyzetet kidolgoztunk. Nagy akaraterő volt a csapatomban, köszönöm nekik ezt a teljesítményt. 60 percig jobb csapat voltunk, mint a Ferencváros, több helyzetet dolgoztunk ki, csak volt három tiszta lehetőség, amiből gólt kellett volna szerezni. Úgy éreztem, hogy a 60. percben erőben jobb állapotban vagyunk az ellenfélnél, ekkor történt a szerencsétlen kiállítás. A játékosom beleadott apait-anyait, lehet, hogy hidegebb fejjel mehetett volna bele a párharcba, de ilyen esetben nem tudom korholni őt. Emberhátrányban főleg nehéz a Ferencváros ellen, szerintem ha nem történik meg a kiállítás, meg tudtuk volna nyerni a mérkőzést.

Szergej Rebrov (FTC): – Nehéz meccs volt, a harmadik nyolc nap alatt, természetes, hogy sokan fáradtak voltak. Örülök ennek a pontnak, mert tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk, ellenfelünk nem véletlenül állt a negyedik helyen a forduló előtt. A második félidőben kicsit változtattunk, de nem sikerült sajnos győznünk. Nem tudunk mindig nyerni sajnos, ma sok helyzetet kialakítottunk, de az utolsó passzokba rendre hiba csúszott. Elemeznünk kell a meccset és menni előre, fontos találkozók várnak még ránk. (fradi.hu)

Bp. Honvéd – DVSC 3-1

Pisont István (Bp. Honvéd): – Nagyon fontos győzelmet arattunk. Többet birtokolta a labdát a Debrecen, de a célt mi értük el. Örülök a három pontnak, jót tett a lelkünknek. Nem tartalékoltak a játékosok, mindent beleadtak ebbe a meccsbe is. Szervezett, egységes volt a csapatunk. Kevés labdabirtoklást tudtunk csinálni, a kontrákra játszottunk. Jobban érvényesült az, amit mi szerettünk volna. Mentálisan erős a csapat, ezt az is jelzi, hogy harminc percig emberhátrányban voltunk. (haon.hu)

Vitelki Zoltán (DVSC): – Mindenképpen szerettük volna elkerülni a vereséget, így léptünk pályára. A hazai csapat akkor jutott el először a kapunkig, amikor a vezetést egy szöglet után megszerezte. Pontatlanok voltunk a befejezésnél. Szomorú vagyok, elkeseredett vagyok, a játékosok is szomorúak a vereség miatt. Sok van még előttünk, lehet javítani. Szerettünk volna pontokkal távozni. Dolgozunk tovább. (haon.hu)

Eredeti cikk

Comments are closed.