NB I: Tízemberes Loki-veréssel hangolt a Honvéd a kupadöntőre – videó

2020.05.31.
Comments off
29 Views

I. félidő:

Viszonylag gyorsan, egy Ugrai-szöglet utáni Kamber-fejessel vezetést szereztek a kispestiek az Új Hidegkuti Nándor Stadionban és ez nagyjából rá is nyomta a bélyegét az első félidőre. Az első komolyabb Loki-lehetőségre a 20. percben került sor, amikor Trujic estében kotort kapura egy labdát, de Batik blokkolt, illetve volt még egy veszélyesebb Heris-lövés is később, amely azonban nem talált kaput.

Honvéd-gól a Loki ellen

A Honvéd egy szögletet követően szerzett vezetést a Loki ellen.A meccset itt nézhetitek élőben: https://bit.ly/3djuSWB

Közzétette: M4Sport – 2020. május 31., vasárnap

Ezeket a momentumokat leszámítva azonban a DVSC nem igazán tudott helyzeteket kialakítani, miközben a Honvéd – elsősorban a pihentettet Lanzafame helyett játszó Ugrai révén – inkább volt aktív a kapu előtt.

II. félidő:

A szünet után is úgy kezdődtek a dolgok, mint a meccs elején: Honvéd-góllal. Az 50. percben Kinyik bokázta le Gazdagot a 16-oson belül, a megítélt 11-est pedig Ugrai magabiztos lábbal értékesítette (2-0).ú

Ugrai gólja

Gólpassz után gól: Ugrai Roland büntetőből növelte kettőre a Honvéd előnyét a Loki ellen.A meccset itt nézhetitek élőben: https://bit.ly/3djuSWB

Közzétette: M4Sport – 2020. május 31., vasárnap

A játékrész nagyjából feléig úgy tűnt, viszonylag simán meg is őrizheti kétgólos előnyét a Pisont-csapat, amikor Kamber – aki már a gólja után is begyűjtött egy sárgát túlzott gólöröme miatt – egy elkésett becsúszással kiállíttatta magát. A közben szinte teljes csatársort cserélő Debrecen vérszemet is kapott, sőt, szinte azonnal szépített is. A 69. percben Bódi balról belőtt labdáját a csereként beállt Adeniji vágta a léc alá (2-1). Sőt, a Honvéd kapusát, Tujvelt le is kellett cserélni a gólnál, mert a csatárral ütközve megsérült.

Loki-szépítés

Hamar kihasználta emberelőnyét a Debrecen, amely visszajöhet a Honvéd elleni meccsbe.A meccset itt nézhetitek élőben: https://bit.ly/3djuSWB

Közzétette: M4Sport – 2020. május 31., vasárnap

Nyomott a Loki, jöttek is a helyzetek, de vagy a pontosság hiányzott a vendégek befejezéseiből, vagy épp Levkovich védett nagyot Adeniji fordulásból leadott lövésénél. A végén aztán lekontrázta a Honvéd ellenfelét és el is döntötte a találkozót. A 89. percben Szendrei jobbról, picit éles szögből hatalmas gólt vágott a léc alá, kialakítva a 3-1-s végeredményt.

OTP Bank Liga, 26. forduló:

Budapest Honvéd – DVSC 3-1 (Kamber 15., Ugrai 51. – 11-esből, Szendrei 89., ill. Adeniji 69.) – piros lap: Kamber (Honvéd, 65.)

A meccs krónikája percről percre itt!

Később:

21:05: Puskás Akadémia – Ferencváros – ÉLŐBEN ITT!

Eredeti cikk

Comments are closed.