NB I: Pisont felszabadítaná a játékosait, Rebrov nem foglalkozik a 9 pontos előnnyel – ezt várják az edzők

2020.05.31.
Comments off
36 Views

Honvéd – Debrecen, 18:55

Pisont István (Honvéd):Nagyon jó, hogy itthon kezdünk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy itthon maradjon a három pont, nekünk nagy hangsúlyt kell fektetnünk a győzelmekre. Olyan lehetőség számunkra, amely meghatározhatja az utolsó nyolc forduló kimenetelét: önbizalmat, reményt, hitet adhat. Sokkal magasabb labdabirtokló játékra építenék, szeretnék nagyon önfeláldozó, odaadó játékosokat látni. Fel akarom szabadítani őket, merjenek vállalkozni, merjék önmagukat adni. Csak akkor lehetünk elégedettek, ha 100 százalékot tudunk adni. Szeretnénk bizonyítani, hogy ez egy stílusos Honvéd, amely kreatív, jó futballra képes. De most nagyon nagy türelem kell a szurkolók részéről is, hiszen itt olyan állapotok uralkodtak az elmúlt időszakban, amire nagyon nehéz építeni.  de vannak elvárások is természetesen. (honvedfc.hu)

Vitelki Zoltán (DVSC): – A Ferencváros fogható lett volna legalább egy pontra, emiatt van bennem hiányérzet. Ezt látom és érzékelem a játékosokon is, de a heti edzésmunkára nincs kihatással, sőt, tökéletesen zajlik. A labdarúgók átérzik a Honvéd elleni rangadó fontosságát, úgy kell felfogunk, hogy minden meccs egy újabb lehetőség a korrigálásra és a javításra. Egy találkozót sem szabad félvállról vennünk, természetesen a Kispest elleni sem lesz másként. Vasárnapi ellenfelünknél látható, hogy más felfogásban futballozik az új edzővel, és felállási formában is mást próbál játszani. Stabil Honvédra számítok, megvannak azok a labdarúgói, akikre nagyon oda kell figyelnünk. Nem téveszt meg az sem, hogy 120 perces kupameccset játszottak és készülhetnek a jövő heti fináléra. Csak arra koncentrálunk, hogy mindenáron három pontot szerezzünk ellenük. El kell hinnünk, hogy alkalmasak vagyunk rá. (dvsc.hu)

Puskás Akadémia – Ferencváros, 21:05

Hornyák Zsolt (Puskás Akadémia): – Nagyon tisztelem a Ferencvárost, hiszen az egyik legnagyobb csapat Magyarországon, amelynek az országhatárokon túl is jól ismerik a nevét – ennek megfelelően készülünk a mérkőzésre. Azonban ezen kívül lesz még hét találkozónk, amelyeken ugyanúgy helyt kell állnunk, mert azt, hogy a Mezőkövesdet meg tudjuk előzni, csak a jó eredmények tudják garantálni. (ujszo.com)

Sergei Rebrov (Ferencváros): – Rendkívül nehéz mérkőzés vár ránk, de a célunk nem lehet más, mint a győzelem. A mostani helyzet olyan, mintha egy új szezon elején járnánk, ezt mondtam a játékosoknak is. Ellenfelünk frissebb lesz nálunk, de szeretnénk legyőzni, mert ebben a szezonban ez sajnos még nem sikerült. Ahogy az Újpest elleni mérkőzést követően is elmondtam, a kilencpontos előny nem altathat el minket, mindig a következő találkozóra fókuszálunk. Azon dolgozunk, hogy a lehető legjobb fizikai állapotba kerüljenek a játékosok, és mindent megteszünk érte, hogy elhozzuk a három pontot vasárnap. (fradi.hu)

Eredeti cikk

Comments are closed.