NB I: újabb öt országban közvetítik a magyar bajnokikat

2020.05.30.
Comments off
25 Views

A Telekom Srbija tulajdonában levő Arena Sport megvásárolta a magyar labdarúgó-bajnokság mérkőzéseinek közvetítési jogát, így újabb öt országban nézhetik az NB I mérkőzéseit.

A Kisvárda–Újpest mérkőzést is élvezhették a szerb, a horvát, a bosnyák, a montenegrói és az északmacedón nézők (Fotó: Dömötör Csaba)

Hirdetés

Nemrégiben két fontos bejelentést is tett a Telekom Srbija tulajdonában levő Arena Sport: amellett, hogy a szerb Szuperliga valamennyi hátralevő mérkőzését élőben közvetíti, az öt országban jelenlevő sporttelevízió megvásárolta a magyar labdarúgó-bajnokság mérkőzéseinek közvetítési jogát. Ez utóbbi azt jelenti, hogy az egykori Jugoszlávia tagköztársaságai közül Szerbiában, Horvátországban, Észak-Macedóniában, Bosznia-Hercegovinában és Montenegróban is követhetők a magyar bajnokság legérdekesebb mérkőzései (sőt, amint megírtuk, Ukrajnában is).

A magyar foci a múlt hétvégén a Ferencváros–Debrecen találkozóval mutatkozott be az Arena Sporton, szombaton a Kisvárda–Újpest összecsapást közvetítették élőben, vasárnap pedig a Puskás Akadémia–Ferencváros szerepel a programban. A közvetítési jogok megvásárlásáról szóló közleményben a sporttelevízió izgalmas és kiegyenlített jelzővel illette a magyar bajnokságot.

Az Arena Sport küldetésének tekinti, hogy mindig a lehető legjobb tartalmat garantálja azoknak, akik úgy döntöttek, hogy a szabadidejüket a sporttelevízió valamelyik csatornájának követésére szentelik. A külföldi labdarúgó-bajnokságok (Serie A, Ligue 1, Pro League) közvetítése mellett a csatorna a Bajnokok Ligája és az Európa-liga mérkőzéseinek közvetítési jogait is birtokolja, emellett kosárlabda-, valamint kézilabda-találkozókat is élőben közvetít.

Eredeti cikk

Comments are closed.