A ZTE edzője: “Fenomenális volt”; Disztl: “A védekezés, amit három hétig gyakoroltunk, nem működött” – nyilatkozatok

2020.05.30.
Comments off
47 Views

Mint arról korábban beszámoltunk, a ZTE kiütéses, 6-0-s sikert aratott a Kaposvár vendégeként az NB I 26. fordulójának nyitómérkőzésén. A találkozó után a két vezetőedző értékelte a látottakat.

Márton Gábor (ZTE):A mérkőzés előtt is említettem, hogy lutri, hogy melyik csapat hogy áll jelenleg. Amit a srácok az első félidőben csináltak, az fenomenális volt, nem érdemtelenül alakult ki ekkora különbség, de a legfontosabb a három pont megszerzése volt. Nagy öröm, hogy ez ilyen játékkal és eredménnyel is párosult, de van még hátra hét mérkőzés. Most az a fontos, hogy ebből a meccsből erőt merítsenek a srácok, és a hátralevő bajnokikat is megnyerjük. Nagy öröm az is, hogy hosszú idő után elkerült a csapat a kieső helyről, azért dolgozunk, hogy ne is kerüljünk vissza oda. Köszönjük a szurkolóinknak a buzdítást, nagy segítség volt számunkra, hogy itt voltak ma velünk. (ztefc.hu)

Disztl László (Kaposvár):Gratulálunk a Zalaegerszegnek, megérdemelten nyert. Főleg az első félidőben nagyszerűen játszottak. De hozzátartozik, hogy megkönnyítettük a dolgukat, hagytuk őket játszani, sajnos az első félidőben nem voltunk elég agresszívak. Nem ütköztünk, nem találkoztunk velük, az elfutó emberekkel nem mentünk el. Megérdemelten nyertek, de a mi hibáinkból is éltek. A védekezés, amit három hétig gyakoroltunk, nem működött. (M4 Sport)

NB I: A ZTE 29 perc alatt, parádés gólokkal végezte ki a Kaposvárt – videók

Eredeti cikk

Comments are closed.