Inter: Carlo Ancelotti Angliába csábítaná Diego Godínt

2020.05.29.
Comments off
36 Views

Újabb kérője akadt az Internazionale rutinos védőjének, Diego Godínnak. A Calciomercato beszámolója szerint Carlo Ancelotti, az Everton menedzsere szeretné Angliába csábítani az uruguayit.

Godín egy idény után távozhat Milánóból (Fotó: AFP)

Godín 2019 nyarán, szabadügynökként került az Interhez, miután az Atlético Madrid nem hosszabbította meg a szerződését. Az uruguayi védőnek nem igazán sikerült beilleszkednie Antonio Conte háromvédős rendszerébe, így hamar Alessandro Bastoni mögé szorult a keretben.

Hirdetés

Korábban a football-italia.net arról írt, a 34 éves középső védő a Premier League-ben folytathatja karrierjét: a Manchester United és José Mourinho Tottenhamje is érdeklődik Godín iránt. Most tovább bővült a kérők állítólagos köre: Carlo Ancelotti és az Everton is bejelentkezett a bekkért. 

Godín szerződése 2022-ig szól Milánóban, ám a Calciomercato szerint Conte nem ragaszkodik a futballistához, akitől viszonylag magas fizetése miatt is szabadulna az Inter. A lap 6 millió euró körüli átigazolási díjról ír, igaz, ez egy licitverseny esetén jóval magasabbra is kúszhat. 

Eredeti cikk

Comments are closed.