„Remélem, koronavírusos lesz a gyereked!”

2020.05.28.
Comments off
32 Views

Troy Deeney-t megtalálták maguknak a szurkolók, miután nem volt hajlandó edzésbe állni a koronavírus-járvány miatt hozott korlátozások enyhítése után sem.

A Premier League-ben szereplő Watford támadóját a közösségi médiában szidják a drukkerek, ráadásul oda szúrnak, ahol a legjobban fáj:

Láttam a kommenteket, olyanokat írnak az emberek, hogy remélem a fiad koronavírusos lesz! Ez a legkeményebb, mert ha válaszolsz, akkor az ilyen emberek örülnek, hogy betalált a megjegyzésük és folytatják

– idézi az angol csatárt a CNN Sport.

Hasonló kommenteket kapott Danny Rose is, a Tottenham hátvédje kifejtette, hogy kísérleti patkánynak érzi magát, amiért a koronavírus-járvány idejében edzésre küldenék. Több sem kellett az internet népének, rögtön rászállt.

„Olyan korban élünk, amikor mindenki azt szajkózza, fontos a mentális egészség, úgyhogy mindig mondd el, ha valami bánt. Az embereket ez néha meglepi és próbálnak beléd rúgni. A feleségek és barátnők kapják az üzeneteket, de ha végigmész az utcán odaszólnak, hogy takarodj vissza dolgozni.”

A Premier League klubjai titkos szavazás keretei között döntöttek úgy, hogy lehet újra edzeni, nagy kérdés, hogy mit kezdenek majd a csapatok az olyan játékosokkal, akik félnek visszatérni.

Kiemelt kép: Action Foto Sport / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Eredeti cikk

Comments are closed.