Ökölvívás: Megfordult a fejemben a visszatérés – Erdei

2020.05.28.
Comments off
47 Views

Erdei Zsolt, a Magyar Ökölvívó-szakszövetség szakmai társelnöke a Borsnak elárulta, neki is megfordult a fejében, hogy visszatér a szorítók közé.

Erdei Zsolt is elgondolkozott a visszatérésen (Fotó: Török Attila)

Hirdetés

Az elmúlt hetekben egyre több legendával kapcsolatban pedzegetik, hogy a visszatérés gondolatával kacérkodik – Mike Tyson már el is kezdte az edzéseket, a szervezők pedig állítólag rengeteg pénzt fizetnének, hogy az 53 esztendős bokszoló összecsapjon az 57 éves Evander Holyfielddel.

Ennek kapcsán Erdei Zsolt elárulta, neki is eszébe jutott a visszatérés.

„Nekem is megfordult a fejemben, de három gyermekem mellett ez képtelenség. Másrészt fontos a munkám is, ezért nincs három hónapom alapozásra, majd másik három a formába hozásra”  – idézi a 45 éves Erdeit a Bors, aki arról is szót ejtett, hogy a már kiöregedett ikonok miért döntenek a váratlan folytatás mellett.

„Az első szempontjuk az ökölvívás tisztelete és szeretete. Másodsorban tudják, és mondják is, hogy a mai menő nehézfiúk – Tyson Fury, Anthony Joshua, Deontay Wilder – tudásban messze elmaradnak tőlük. Ebből fakadóan – és ez a harmadik ok – a közönség részéről igény van a visszatérésükre.”    

Eredeti cikk

Comments are closed.