Mezőkövesd: mégis Kuttor fogja irányítani a csapatot az MK-döntőben

2020.05.28.
Comments off
32 Views

A Mezőkövesd hivatalos honlapján közölte, hogy a Budapest Honvéd elleni Magyar Kupa-döntőben mégis Kuttor Attila vezetőedző fogja irányítani a csapatot, hiszen a Magyar Labdarúgó-szövetség enyhítette büntetését.

Kuttor Attila a kispadon ülhet a Honvéd elleni Magyar Kupa-döntőben (Fotó: Ádám János)

Hirdetés

Mint ismert, a kövesdiek trénere a Fehérvár elleni Magyar Kupa-elődöntő odavágón (1–1) piros lapot kapott. Kuttor szerint egy félreérthető mondat miatt állította ki őt Farkas Ádám játékvezető. A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága két kupameccsről eltiltotta az 50. életévét hamarosan, május 29-én betöltő szakembert.

A Mol Fehérvár elleni Magyar Kupa-elődöntő visszavágón Tóth Mihály irányította az együttest. A játékosként NB I-es bajnok és kétszeres Magyar Kupa-győztes edző 2017 októbere óta dolgozik Kuttor Attila stábjában Mezőkövesden, s úgy tűnt, hogy ő lehet megbízott edző a döntőben is. 

A mezokovesdzsory.hu azonban csütörtökön közölte, hogy mégis Kuttor Attila fog ülni a kispadon a fináléban, miután enyhítette büntetését az MLSZ. 

„Kuttor Attila irányítja csapatunkat a kupadöntőn! Miután ma délben meghallgatta mesterünket az MLSZ fegyelmi bizottsága, enyhítette korábbi döntését. Így a kupaelődöntőn rárótt piros lap következményeként Kuttor Attila mégsem két, hanem egy mérkőzéses eltiltást, továbbá pénzbírságot kapott büntetésként. Vezetőedzőnk tehát a kispadról fogja vezényelni labdarúgóinkat június 3-án, 20 órától a Puskás Arénában” – olvasható a Mezőkövesd hivatalos honlapján.

JÚNIUS 3., SZERDA
MAGYAR KUPA
DÖNTŐ
20.00:
Mezőkövesd–Bp. Honvéd (Tv: M4 Sport) – élőben az NSO-n!

Eredeti cikk

Comments are closed.