Inter: százmillió alatt nem engedik el Lautarót a Barcelonába

2020.05.28.
Comments off
53 Views

Piero Ausilio, az Inter sportigazgatójának elmondása szerint a klub nem kívánja eladni Lautaro Martínezt, így az iránta érdeklődő Barcelonának egyetlen választása maradt.

Lautaro Martínezt nem akarja elengedni az Inter (Fotó: AFP)

Hirdetés

A katalánokat az utóbbi időszakban többször is szóba hozták az argentin támadóval, egyes hírek szerint a megegyezés is megvolt már, ám a koronavírus-járvány átírt mindent. A Barcelona kívánságlistáján előkelő helyen szereplő játékosnak 2023 nyaráig szól a szerződése az Internél, amely nem tervezi elengedni egyik legjobbját.

Az argentin csatár szerződésében 111 millió eurós kivásárlási ár szerepel – ez még a következő hetekben érvényes –, az Inter ebből az összegből nem enged, ráadásul egyben szeretné megkapni. A Barca próbált tárgyalni a milánói együttessel a pénzzel kapcsolatban, sikertelenül. 

„Lautaro Martínez csak egyféleképpen hagyhatja el az Intert, ha kifizetik a kivásárlási árát. Ez a záradék július elején jár le, már nincs sok hátra addig. Ez az egyetlen lehetőség, hogy Lautaro távozzon” – mondta Piero Ausilio a Sky Italiának.

Az elmúlt hetekben, hónapokban egyértelműen a Barcelonát tartották a legesélyesebbnek, hogy szerződtesse Martínezt, ugyanakkor a Manchester United és a Chelsea is kopogtatott az Internél

„Fontos játékosa a klubnak, és ne felejtsük el, hogy még három év hátravan a szerződéséből. Az Inter nem adja el a legfontosabb futballistáit, meg akarunk tartani mindenkit, és ez Lautaróra is igaz. Több klub is felvette velünk a kapcsolatot a szerződtetése kapcsán, a legélénkebben a Barcelona érdeklődik, ezt nem tagadom, de tisztában vannak vele, hogy nincs szándékunkban elengedni őt.”

Lautaro Martínez a Serie A idényének félbeszakításáig 31 meccsen szerepelt az Interben, és 16-szor volt eredményes. 

Eredeti cikk

Comments are closed.