Egy NB I-es klub már bejelentést tett: Bemehetnek a szurkolók a hétvégi meccsére

2020.05.28.
Comments off
48 Views

Mint arról reggel beszámoltunk, egy friss kormányrendelet szerint korlátozásokkal és komoly előírások betartása mellett, de újra látogathatók lesznek akár az élvonalbeli labdarúgó-mérkőzések is.

Az OTP Bank Ligában sereghajtó Kaposvár már – az NB I-es mezőnyből elsőként – jelezte is friss közleményében, hogy várja a szurkolóit a pénteki, ZTE elleni kiesési rangadóra, sőt, a jegyárakat is közétette, kiemelve, hogy a belépőket csak személyesen, az összecsapás előtt lehet majd megvásárolni. (FRISSÍTÉS: A klub közben eltávolította az alábbi közleményt a hivatalos oldaláról, de egy előzetesnek tekinthető hírben már megerősítette, hogy valóban lesznek nézők a pénteki találkozón)

“A kormány csütörtöki döntésének értelmében visszatérhetnek a nézők a szabadtéri sportrendezvényekre, így az OTP Bank Liga NB I. 26. fordulójában már nem lesz zárt kapus csapatunk ZTE FC elleni bajnokija. A pénteken 20 órakor kezdődő összecsapás előtt néhány hasznos információval szeretnénk segíteni a szurkolókat.

A találkozóra nem történik online jegyárusítás. A jegypénztárak a mérkőzés előtt két órával, jelen esetben 18 órakor nyitnak.
Kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a találkozóra, a jegyvásárláskor pedig tartsa be a legalább másfél méteres távolságot az előtte állótól.

A stadionban kérjük, hogy a törvényi szabályozásnak megfelelően csak minden negyedik ülőhelyet foglalhatják el. Vagyis három széket üresen kell hagyni két ember között, illetve a közvetlenül egymás mögötti ülőhelyeket sem lehet használni. Az egy háztartásban élőktől pedig azt kérjük, hogy egy ülőhelyet hagyjanak ki egymás között” – írja a Rákóczi FC azóta már visszavont közleményében.

Az MLSZ is megerősítette: Újra lehetnek nézők az NB I-es stadionokban

Eredeti cikk

Comments are closed.