Csapata teljesítményét kifogásolta a Vidi válogatottja: “Gyerekes gólt kaptunk”

2020.05.27.
Comments off
49 Views

Mint ismert, a címvédő MOL Fehérvár FC 2-2-s döntetlent játszott a Mezőkövesddel, így 3-3-s összesítéssel, idegenben lőtt gólokkal a matyóföldiek jutottak a június 3-i döntőbe. A találkozó után a fehérváriak játékosa, Kovács István nyilatkozott a klubhonlapnak.

Mindenek előtt szeretnénk gratulálni Kuttor Attilának és a Mezőkövesdnek, megérdemelten jutottak be a döntőbe – kezdte az értékelését Kovács – Mondom ezt annak ellenére, hogy rengeteg helyzetünk volt, és meg is fordíthattuk volna a mérkőzést. Mezőkövesden nem sikerült olyan eredményt elérnünk, ami elegendő lett volna a továbbjutásra, és ezt jól mutatja a mai játékunk is. Sajnos azon a találkozón nem tudtunk győzni, és ezáltal nem voltunk magabiztosak hazai pályán. A mai (keddi – a szerk.) mérkőzésen a Mezőkövesd rögtön az elején talált egy gólt, és utána nem volt könnyű dolgunk. Az első félidőt ajándékba odaadtuk nekik.

Olyan hibák nem férnek bele semelyik csapat ellen sem, hogy kétgólos előnyt ajándékozunk oda.

A második félidőre más felállásban játszottunk, próbáltunk uralni a mérkőzést, viszont egy kontratámadás után mögénk kerültek és gólt rúgtak. Eléggé gyerekes gólt kaptunk. Viszont nem a kapott gólokkal, hanem a kihagyott helyzeteinkkel és a játékunkkal volt talán probléma. Megvoltak a lehetőségeink, gondolok itt például Loic és Niko helyzetére. Több pontrúgásink is volt. A csapat becsületére válik, hogy végig próbáltuk megfordítani a találkozót. Végtelenül csalódottak vagyunk, hogy hazai pályán nem sikerült ismét kiharcolni a döntőbe jutást. Ez volt a legnagyobb célunk, ez sajnos most már elúszott. A bajnokságban a Ferencváros tetemes előnyre tett szert, de addig nem adjuk fel, amíg matematikai esélyünk van. Sokkal jobban kell játszanunk a mérkőzések elejétől, nem férnek bele olyan kisiklások, amilyenek ma voltak.

Carrillo: “Sajnálom, ez most nem jött össze”; A kövesdi edző: “Felnőttünk egy nagyon jó csapat szintjére” – értékelések az MK-visszavágók után

Eredeti cikk

Comments are closed.