Női röplabda: a szlovák feladó visszatér Békéscsabára

2020.05.26.
Comments off
51 Views

A szlovák válogatott csapatkapitányával, Barbora Kosekovával erősít feladó poszton a Békéscsabai Röplabda SE – tudatta a klub hivatalos közleményében. A játékos korábban már töltött egy idényt a klubnál, melynek kezdő feladójaként akkor magyar bajnoki címet és MEVZA-kupa-győzelmet ünnepelhetett.

Barbora Koseková visszatér Békéscsabára (Fotó: Dömötör Csaba, archív)

Hirdetés

A 25 esztendős, 179 cm magas röplabdázó legutóbb az olasz Delta Informatica Trentino együttesében szerepelt

„Döntésünkben fontos szerepet játszott, hogy ismerjük Barbora képességeit, tehát nem zsákbamacskát vásároltunk. Emberileg és szakmailag is beleillik koncepciónkba, nagyszerű párost alkotnak majd a magyar válogatott kerettag Cicic Marijával. A játékos rendelkezik nemzetközi tapasztalattal, ismeri a klubot, tisztában van elvárásainkat. Örömteli, hogy visszatért közénk, sokat várunk tőle” – fogalmazott Baran Ádám a BRSE elnöke.

„Rengeteg szép emlékem van Békéscsabáról, pályafutásom egyik legsikeresebb idénye volt az itteni, ezért nagyon boldog voltam, amikor elnök úr újra megkeresett. Motivált vagyok, tudom, hogy jó csapat formálódik, alig várom, hogy elkezdjük a munkát és ismét átélhessem a csabai katlan egyedülálló atmoszféráját!” – nyilatkozta Barbora Koseková.

A játékos a 2020–2021-es idény végéig szóló szerződést írt alá.

Eredeti cikk

Comments are closed.