NB I: Hosszabbított egyik legjobbjával a Kisvárda – hivatalos

2020.05.26.
Comments off
39 Views

Továbbra is kisvárdai színekben láthatjuk futballozni Gosztonyi Andrást, aki kedden délután aláírta új szerződését a klubjánál – írja a kisvardafc.hu Ez azt jelenti, hogy 2016-os csatlakozása óta a nyáron már az ötödik kisvárdai évét kezdi meg a korábbi U20-as világbajnoki bronzérmes labdarúgó.

– Örülök neki, hogy továbbra is klub játékosa maradok – mondta a szerződés aláírását követően Gosztonyi András. – Nagyon megszerettem a csapatot, a klubot, a várost és a szurkolókat is, azon leszek, hogy a továbbiakban is a legjobbamat nyújtsam itt. Elárulhatom, amikor négy éve ide szerződtem, az édesanyám kicsit aggódott, hogy milyen messzire kerültem tőlük, de mostanra megfordult az irány, számukra is Kisvárda az első, és azt hiszem, akkor kaptam volna szemrehányást tőlük, ha nem maradok itt. De ez igazából meg sem fordult a fejemben.

A koronavírus-járvány idején az emberi nagyságáról is tanúbizonyságot tevő Gosztonyi a mostani idényben is fontos játékosa a Kisvárdának, 20 fellépésén négy gólt lőtt, valamint három gólpasszt is kiosztott a Transfermarkt adatbázisa szerint.

Profi szerződést írt alá a Fradi gólerős tehetsége – hazai átigazolási hírek

Eredeti cikk

Comments are closed.