MK: Két mérkőzésre eltiltották a Mezőkövesd vezetőedzőjét – itt az MLSZ-döntés

2020.05.25.
Comments off
35 Views

A szombati Magyar Kupa-elődöntő első felvonása, a Mezőkövesd Zsóry FC–MOL Fehérvár FC hajrája feszült pillanatokat is hozott a játéktéren és a kispadokon is, mint ismert, a 83. percben a hazaiak vezetőedzőjét, Kuttor Attilát állította ki Farkas Ádám játékvezető reklamálás miatt, majd két perccel később a vendégek mestere, Joan Carrillo kapott sárga lapot, miután tizenegyest reklamált.

A borsodiak trénere a mérkőzést követő sajtótájékoztatón így nyilatkozott a piros lapról:

– Egy félreérthető mondat miatt kaptam a piros lapot, ha esetleg emiatt nem ülhetek le a kispadra a visszavágón, azt is meg fogjuk majd oldani.

Hétfő délután pedig el is dőlt, hogy Kuttor Attila nem ülhet le kedden a Vidi elleni második találkozón a kispadra, miután a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának döntése értelmében

a mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől 2 soron következő férfi felnőtt nagypályás Magyar Kupa-mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Videón a kiállítás:

Eltiltotta Kuttort az MLSZ – már biztos, hogy ugrott a kupadöntője

2 meccses eltiltással sújtotta Kuttor Attilát az MLSZ, amiért szombaton a Fehérvár elleni Magyar Kupa-elődöntő első meccsén a játékvezető reklamálásért elküldte a kispadtól.Amennyiben a Mezőkövesd története során először bejutna a döntőbe, edzője nélkül vívhatná meg.👉https://bit.ly/2XvNoohA keddi visszavágó 1-1-ről folytatódik. 📺💻 18 óra, M4 Sport & m4sport.hu

Közzétette: M4Sport – 2020. május 25., hétfő

A borsodi klub a döntést követően a hivatalos oldalán tette közzé, hogy Tóth Mihály asszisztensedző fogja irányítani a csapatot, aki a visszavágóval kapcsolatos várakozásairól is beszélt.

– Szerintem az első mérkőzéshez hasonlóan küzdelmes találkozóra lehet majd számítani Fehérváron. Kuttor Attila vezetésével a stáb felkészítette a csapatot, nagyon jó pályán fogunk játszani, bízom benne, hogy az a játék, ami eddig jellemezte a csapatot, a holnapi mérkőzésen is meg fog mutatkozni. Úgy gondolom, hogy 50-50% esélye van mindkét csapatnak a döntőbe jutásra, azt hiszem, nem lényeges tényező az, hogy otthon, vagy idegenben lépünk pályára. Megpróbáljuk Fehérváron is a saját játékunkat játszani, helyzeteket szeretnénk kialakítani és gólt, esetleg gólokat rúgni. Nem egyszerű a helyzetünk, hiszen a vezetőedzőnk nem lehet ott a kispadon, erre fel kell készülnünk. Olyan váratlan dolgokkal is számolnunk kell, hogyha bele kell nyúlni a találkozóba, akkor arra megfelelően tudjunk reagálni. Azt gondolom, hogy Tóth Lacival, Elek Norbival és a stáb többi tagjával közösen meg fogjuk tudni oldani ezt a nehéz helyzetet. Kuttor Attilával ismerjük egymás minden rezdülését, előzetesen átbeszéljük a mérkőzést és tudunk majd reagálni a történésekre – emelte ki Tóth Mihály asszisztensedző.

Eredeti cikk

Comments are closed.