Csomagban viheti Szoboszlait a Milan – ez lehet a feltétele a megszerzésének

2020.05.25.
Comments off
50 Views

A várhatóan Ralf Rangnick vezette, megújuló AC Milan nem meglepő módon a német szakembert jelenleg alkalmazó Red Bull-klubcsaládból (itt sport- és futballfejlesztési vezető) erősíthet a nyáron olaszországi lapértesülések szerint.

A milannews24.com információi szerint Rangnick elsőszámú célpontja a 20 millió euróra taksált (más források szerint már 10 millió euró körüli összegért elvihető) 19 éves salzburgi magyar középpályás, Szoboszlai Dominik, de a válogatott futballisa “csomagban” kerülhetne a lombardokhoz. A portál úgy tudja, hogy Szoboszlai mellett két lipcsei futballista is Milánóba kerülhet a német szakember javaslatára.

A két kiszemelt közül a 28 éves német válogatott balhátvéd, Marcel Halstenberg megszerzése lehet az egyszerűbb feladat, ugyanakkor a több európai topcsapat által is vadászott, vasárnap, a Mainz elleni bajnokin mesterhármast szerző Timo Werner leigazolása már igazi nagy falat lehet a Milan és Rangnick számára is.

Ugyanakkor a Corriere dello Sport cikke szerint komoly feltétele lehet majd Szoboszlai megszerzésének is, hiszen ehhez el kellene adnia a Milannak a brazil Lucas Paquetát is. A támadó középpályást 25-28 millió euróért értékesítenének, és ha valamelyik kérője a zsebébe nyúlna, lehetőség lesz majd az erősítésekre is.

Eredeti cikk

Comments are closed.