Kapás Boglárka más sportágban is villogott

2020.05.24.
Comments off
37 Views

Attól még, hogy a Magyar Tenisz Szövetség 3,8 milliárd forintos tartozást halmozott fel, és az ellehetetlenülő munkájuk, a reformjavaslataikat átvinni képtelen elnökségi tagok közül is lemondott öt fő, még zajlik az élet a sportágban.

Szombaton például Budapest Kupa néven a m4sport által is közvetített bemutató tornára került sor – a nézők számára zárt kapuk mellett persze.

Azért jó, hogy vannak ilyen bemutatótornák, mert bárki meggyőződhetett róla, mennyire jó, hogy Kapás Boglárka az úszást és nem a teniszt választotta, illetve arról is bizonyságot kaptunk, hogy az életben párja, a pályán szombaton ellenfeleként fellépő Telekdy Ádám – szintén válogatott úszó – nem teljesen elveszett, ha ütőt ragad.

A bemutató mérkőzés meccspontjaként a Temesvári Andrea-Telegdy Ádám szintén válogatott úszó férfitagja szépen átejtette szerelme, Kapás Bogi felett a labdát, amit már Noszály Sándor sem tudott megmenteni.

A torna vasárnap tíz órától a Nagy Adrienn, Balázs Attila – Babos Tímea, Nagy Péter csapatpárok bronzmérkőzéseivel, illetve 13 rától a Stollár Fanni, Fucsovics Márton – Jani Réka, Marozsán Fábián csapatpárok döntőivel folytatódik.

(Kiemelt kép: facebook.com/ Magyar Tenisz Szövetség / Zádor Péter/MTSz, Bor Péter/MTSZ)

Eredeti cikk

Comments are closed.