KoroNapló: Napfény az égen – Galló Vilmos

2020.05.23.
Comments off
50 Views

Utolsó Koronapló-bejegyzéséhez érkezett a finn élvonalbeli Koo-Koo jégkorongozója, Galló Vilmos is, aki a vészterhes heteket korábbi légióshelyén, Svédországban töltötte, az eltérő járványkezelési metódust választó skandinávoknak köszönhetően lazábban, mint mi idehaza. Északon is tovább javult a helyzet, megérkezett a napsütéses nyár.

„Sziasztok, ezúttal is Linköpingből jelentkezem. Végre itt is beköszöntött a nyár. Ha valamit lehet tudni a svédekről, az az, hogy ha egy kis napfény van, máris megy mindenki a szabadba, és próbálja bepótolni a télen elveszített napfényes órákat. Fél évig sötétségben élnek, úgyhogy nagyon megbecsülik…

Hirdetés

A helyzetről továbbra is azt lehet elmondani, hogy nagyjából úgy mennek a dolgok, mint eddig.

Ugyanakkor a focibajnokságokat próbálják újraindítani, ami mindenképpen pozitívum ránk nézve is, hiszen reménykedhetünk benne, hogy akkor a hokibajnokságok is időben elindulhatnak – ami természetesen újabb motiváció a felkészülésemhez. A nyaraláson még nem nagyon gondolkodtam, de lehet, hogy lenézek egy hétre a svéd riviérára, más az idén sajnos nem lesz, és még ehhez is javulnia kell a helyzetnek. Tervben van, hogy valamikor haza is menjek, de amíg a hazatérőknek karanténba kell vonulniuk, nem fogok: nem tudnék két hetet otthon lenni és semmit sem csinálni.

Ez volt az utolsó bejelentkezésem, nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki követett, de őszintén szólva nem értem, a youtuberek hogyan tudják ezt csinálni – egyperces videót is nehéz végigbeszélni… 🙂

Vigyázzatok egymásra a jövőben is, és arrivederci!”

A KoroNapló állandó szerzői: Baráth Botond (Egyesült Államok), Galló Vilmos (Svédország), Juhász Dorka (Egyesült Államok), Kemény Dénes (Magyarország), Krueger John-Henry (Egyesült Államok), Davide Lanzafame (Magyarország), Planéta Szimonetta (Franciaország) 

Korábban: Gulácsi Péter (Németország), Ligetvári Patrik (Spanyolország), Pádár Krisztián (Oroszország), Vojvoda Dávid (Olaszország)

A KoroNapló korábbi bejegyzéseit IDE KATTINTVA tekinthetik meg!

Eredeti cikk

Comments are closed.