Scottie Pippen őrjöng és megharagudott Michael Jordanre

2020.05.21.
Comments off
50 Views

Bár világszerte milliók imádják, mégsem aratott osztatlan sikert a The Last Dance. A dokumentumsorozatot úgy vezették fel, mint ami majd a Chicago Bulls 1998-as bajnoki címéről szól, de a tíz rész inkább egy Michael Jordan-portré, és leginkább azt tudjuk, ő hogy élte meg a chicagói éveket. Nincs is ezzel probléma, és az is biztos, hogy kategóriájában az egyik legjobb a The Last Dance, viszont egyre többen veszik zokon az abban elhangzottakat.

A Bulls első triplázásában benne lévő Horace Grant például azzal vádolta meg Jordant, hogy hazudott róla a sorozatban. És, ha igazak az ESPN értesülései, akkor a csapat második legfontosabb tagja, Scottie Pippennek sem igazán tetszett, ahogy be volt állítva.

Sőt, ahogy az ESPN podcastjében elhangzott, nagyon mérges és őrjöng.

Bár a második rész róla és az ő családi családi hátteréről szól, és maga Jordan is kijelenti, hogy Pippen nélkül egyetlen bajnoki címet sem nyert volna, azért a sorozat egésze alapján inkább a negatívumok kapnak hangsúlyt, mint hogy

  • elégedetlen volt a fizetésével,
  • hogy önző volt, mert olyan időpontban műttette meg magát, hogy nem tudta időben elkezdeni az 1997-98-as szezont,
  • és hogy az egyik sorsdöntő meccsen migrénnel küzdött.

Többen ezek miatt egyébként a sorozat egyik nagy vesztesének tartják Scottie Pippent, aki egyébként Jordanhez hasonlóan hatszoros bajnok és sokan minden idők egyik legjobbjának tartják.

Kiemelt kép: Scott Cunningham / NBAE / Getty Images / Getty Images via AFP

Eredeti cikk

Comments are closed.