Fél a vírustól, a Chelsea világbajnoka sem jár edzésre

2020.05.21.
Comments off
47 Views

Bejárta a netet a N’Golo Kantéról a Chelsea edzésén készült kép, elég szokatlan látványt nyújtott ugyanis a világbajnok középpályás hajjal, őt ugyanis a legtöbbször kopaszra nyírva látjuk. Volt azonban még egy furcsaság:

nem mosolygott.

A Guardian cikkéből meg is tudjuk, miért nem: tart a koronavírustól, nem tartja biztonságosnak, hogy a Premier League-ben újraindultak az edzések. Jelezte is a szakmai stábnak, így már szerdán is távol maradt és otthon készült, a menedzser, Frank Lampard engedélyével.

Nem Kanté az egyetlen a ligában, aki aggodalmának adott hangot. A Watford csapatkapitánya, Troy Deeney megtagadta az edzésre járást, és miután a klubnál három megbetegedés is történt, többen csatlakoztak hozzá.

Az angol bajnokságot, amely eredetileg május 17-én zárult volna, márciusban függesztették fel a világjárvány miatt, de a brit kormány a hónap elején megnyitotta a lehetőséget a profi sport újraindulásához. Zárt kapus mérkőzésekkel így a PL is folytatódhat, a tervek szerint júniusban, a csapatoknak még 9-10 mérkőzésük van hátra.

Kiemelt kép: ADRIAN DENNIS / AFP

Eredeti cikk

Comments are closed.