Felkészülés: Háromgólos meccsen nyert a Paks az Újpest otthonában – videó

2020.05.20.
Comments off
56 Views

A paksifc.hu tudósítása szerint a 2. percben Könyves ugrott ki a bal szélen egy pontos indítással, lerántani sem tudták. A középre tett labdára Haraszti érkezett ütemben, de lövése előtt Onovo hátulról csúnyán buktatta, a megmozdulás büntetőt ért. Böde magabiztosan értékesítette a tizenegyest.

A tolnaiak a 7. percben megduplázták az előnyüket: Balogh támadta le rendkívül erőszakosan a hazai játékosokat a saját tizenhatosukon belül. A labdát Böde szedte össze, akit csak szabálytalankodva tudtak szerelni a kapu előterében, ami ismét büntetőt ért. Haraszti szintén magabiztosan vágta a hálóba a tizenegyest.

A második játékrészben Könyves többször veszélyesen indult meg a bal oldalon, illetve Böde, Haraszti és Balogh is szorongatta a hazai kaput. A 75. percben egy hazai szöglet utáni lapos lövésbe Kecskés ért bele szerencsétlenül mentés közben, a labda pedig a lábáról a kapuba pattant, ezzel szépített az Újpest.

A lefújásig az eredmény már nem változott, így a Paks 2-1-re nyert az Újpest ellen.

Összefoglaló

Felkészülési mérkőzés, Szusza Ferenc Stadion

Újpest-Paksi FC 1-2 (Kecskés 75. – öngól, ill. Böde 2., Haraszti 7.)

Újpest: Pajovic (Banai) – Balázs (Bacsa), Heris, Ristevski (Csongvai), Burekovic (Katona M.) – Simon (Zsótér), Onovo (Szakály P.), Obinna (Calcan), Pauljevic (Sedlacek) – Rácz (Traoré), Koszta (Perosevic)

Paksi FC: Rácz – Szabó J. (Bertus), Kelemen (Gévay), Szélpál (Poór), Osváth (Kulcsár D.) – Balogh (Kecskés), Windecker (Papp K.), Szakály D. (Bartha) – Könyves (Báló), Böde (Sajbán M.), Haraszti (Hahn)

Felkészülés: A Vidi után a felcsútiak dolgát is megnehezítette az NB II feljutója – videó

Eredeti cikk

Comments are closed.